lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
Regular season
1) Jordan 30.1 ppg 6.2 rpg 5.3 ast. 49% FG
2) Lebron 27.3 ppg 7.1 rpg 6.9 ast 49% FG
3) Kobe 25.0 ppg 5.2 rpg 4.7 ast 44% FG

Play Offs
1) Jordan 33.4 ppg 5.1 rpg 5.7 apg 48% FG
2) Lebron 28.0 ppg 8.5 rpg 6.5 apg 47% FG
3) Kobe 25.6 ppg 5.1 rpg 4.7 apg 44% FG

Finals
1) Jordan 33.5 ppg 6.0 rpg 6.1 apg 47% FG
2) Lebron 26.7 ppg 9.6 rpg 7.1 apg 45% FG
3) Kobe 25.1 ppg 5.6 rpg 5.1 apg 41% FG

PER
Jordan ranked # 1 All Time
Lebron ranked # 2 All Time
Kobe ranked # 22 All Time NOT EVEN TOP 20 ALL TIME LMAO

WS
Jordan ranked # 4 All Time
Lebron ranked # 11 All Time
Kobe ranked # 15 All time

WS per 48 Min
Jordan ranked # 1 All time
Lebron ranked # 6 All time
Kobe ranked # 54 All time

BPM
Lebron ranked # 1 All Time
Jordan ranked # 2 All Time
Kobe ranked # 33 All Time

To save time,
Lebron has Kobe beat in - PPG, RPG, APG,SPG, BPG, TS%, eFG%, ORB%,DRB%, ORtg, DRtg, OWS, DWS, OBPM, DBPM, VORP.

1) Jordan 5 MVP's 6 FMVP's
2) Lebron 4 MVP's 3 FMVP's
3) Kobe 1 MVP 2 FMVP's

CLUTCH PLAYOFFS
LeBron: 8-19 on go-ahead or tying shots in final 24 seconds
Kobe: 7-28 on go-ahead or tying shots in final 24 seconds
負評友黎討下
負評友黎討論下
扣左係熱火果兩個總冠軍先好講野
睇數據:張伯倫標叔叔→all

咩事, lbj 無份打?

11-12 playoffs

30.3 pts 5.6 ast 9.7trb (per game)

12-13playoffs

25.9 pts 6.6 ast 8.4trb (per game)

咩事?
阿茂搵球星組隊打都得啦

咩事?
阿茂搵球星組隊打都得啦

Kobe 冇份組巨頭咩戇尻

咩事?
阿茂搵球星組隊打都得啦

Kobe 冇份組巨頭咩戇尻

走唔到扮清高

咩事?
阿茂搵球星組隊打都得啦

11-12 playoffs

30.3 pts 5.6 ast 9.7trb (per game)

12-13playoffs

25.9 pts 6.6 ast 8.4trb (per game)

睇到未? 點解要扣?
睇數據:張伯倫標叔叔→all
出賣兄弟就唔要得啦,又話去熱火兄弟籃球,講到同wade,bosh 幾friend 幾friend ,根本當人契弟,用完即棄,仲要伏鳩佢地減左人工留佢
計左天龍八步未
Foj拎左五冠再講
講緊球技定人品嫁屌
搵聖人咩依家
出賣兄弟就唔要得啦,又話去熱火兄弟籃球,講到同wade,bosh 幾friend 幾friend ,根本當人契弟,用完即棄,仲要伏鳩佢地減左人工留佢

咁wade,bosh都拎到兩隻戒指呀
過兩年LBJ老左數據跌左再比啦

關咩事,講到佢兩個冇付出咁
其實兩個打嘅位置唔同 打嘅時期又唔同 強硬度唔同 有咩可比性?

Errr...咁James 走左熱火排第幾
Ring 又一齊攞左兩隻想番家鄉攞番隻又唔得?
用完即棄人地仲fd過打band?睇黎得你先知bosh wade 諗乜
唔係話佢人格冇問題但吹到佢又出賣又點真係哂氣, 冇佢唔覺bosh wade會champ 到

Errr...咁James 走左熱火排第幾
Ring 又一齊攞左兩隻想番家鄉攞番隻又唔得?
用完即棄人地仲fd過打band?睇黎得你先知bosh wade 諗乜
唔係話佢人格冇問題但吹到佢又出賣又點真係哂氣, 冇佢唔覺bosh wade會champ 到

wade唔係係lbj黎之前champ咗次咩 一個都夠做啦
其實真係無咩好比,你哂d 數據岀黎比都唔會有用
反正鍾意Kobe 球技既都唔係淨係因為數據唔簡單
你咪繼續打J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞