lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
譚詠麟>張學友
譚詠麟>張學友

得年紀係
唔好再嘈喇 皮數輸左喇
其實從頭到尾lebron都係隊波最大既巨頭 只不過分別就係佢離開自己果隊去搵助手 同埋助手自己過黎 咁後者當時無可能 點解佢走會有咁大問題 係唔夠英雄主義 但你地憑咩話佢d冠係靠隊友?次撚次都係佢fmvp架wor
咩年代仲搵Lbj 同高比鬥
美國各大傳媒早就公認歷史排名Lbj 前五,Kobe 十打後。
Lbj 係比都應該同td magic 天勾個d 比

Lebron fan 但我唔buy,kobe點會公認十後 magic親自講lakers最偉大既球星係kobe
其實從頭到尾lebron都係隊波最大既巨頭 只不過分別就係佢離開自己果隊去搵助手 同埋助手自己過黎 咁後者當時無可能 點解佢走會有咁大問題 係唔夠英雄主義 但你地憑咩話佢d冠係靠隊友?次撚次都係佢fmvp架wor

真 前年curry都痴左iggy一冠
拎皇帝同個強姦犯比?
拎皇帝同個強姦犯比?

ching幾時做埋法官宣判埋人地有罪
譚詠麟>張學友

得年紀係

正解
拎皇帝同個強姦犯比?

咁d west係咪太上皇
拎皇帝同個強姦犯比?

連強姦都想洗底
拎皇帝同個強姦犯比?

連強姦都想洗底

無姦到點認牙😑
Kobe>lbj 無得解唔鍾意就唔鍾意

羅意庭>lbj 無得解唔鍾意就唔鍾意

羅意庭>lbj 無得解唔鍾意就唔鍾意

張學友>譚詠麟 因為真係勁過
kobe打鐵排第一 垃圾

Foj 走步 轉隊 無恥 排第一 垃圾
唔好講到kb 無同過Nash ,dh 組巨頭啦柒頭。

咁都有當唔當打既分別, 同埋個問題係lebron 處理得差,自己柒,拉埋kobe 落水都唔會改變佢柒既事實

唔當打 你講晒啦

係巨頭潮流下,事實上真係好多人執住lebron組當打既巨頭黎屌佢,客觀事實,我都唔想

nash dh 嗰時當打???
LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

FOJ fans 真係垃圾
Kobe 真係好受歡迎
最後一年好似巡遊告別賽咁
去到邊都有fans
Kobe 真係好受歡迎
最後一年好似巡遊告別賽咁
去到邊都有fans

去到邊都係主場
唔好講到kb 無同過Nash ,dh 組巨頭啦柒頭。

咁都有當唔當打既分別, 同埋個問題係lebron 處理得差,自己柒,拉埋kobe 落水都唔會改變佢柒既事實

唔當打 你講晒啦

係巨頭潮流下,事實上真係好多人執住lebron組當打既巨頭黎屌佢,客觀事實,我都唔想

nash dh 嗰時當打???
LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

FOJ fans 真係垃圾

鳩猴個季籃板王
你要佢睇鳩比舞波執籃板實廢架

你反高比都冇可能撐得落果季既猴掛 連nash 都開聲屌柒佢唔識打pnr

你可以解釋點解十年前你仲係幼稚園所以d野就變得唔重要未

你不如解釋下ben wallace 傷兵oneal有咩咁重要仲好, 比啲論點啦
我家下只係睇到十年前狗比fans同十年後一樣低質咋

kobe 唔夠級數同james比
數據 playoff表現 輸到仆街 都夾硬作d野話勁d
kobe fans拎 罰球 單防 姿勢 81分黎j咪算
講埋d曼巴意志 帶隊 激厲隊友 真係好肉酸
最離譜係 講得分 助功 傳球 關鍵球 5>3 乜乜名宿話晚歷史排名 等等
1到5 號james都打得好話kobe
我敢講如果james kobe一隊 同時只可以出一個 kobe一定係後備

james咪就係當年去熱火個pr做得咁柒先比人圍屌⋯

當打之年 一隊球隊既老大 超級巨星
竟然甘心去熱火做老二(咪撚同我講wade唔係熱火老大)
再加埋熱火一連霸失敗就回家擁抱 愛神同艾榮(另一對年輕當打球星)

形象真係插哂水
上年拎到冠 final點樣chur到盡 先叫挽回少少形象
可惜既係 今年又公開講咩 playmaker 要球隊補強

James 你炒撚左個pr啦好麻?

btw 能力上我認同james係勁既

我認同佢當年好肉酸
但依家成個克里夫蘭都當佢英雄啦
連當地人都放低左 其他fans wfc
另外唔好講到iring同love carry到 佢地係勁但無james差唔多輸哂 入playoff都係一round渡假
上年炒教練唔奪冠其實都會好肉酸
佢要補強有乜問題 勇士咁勁 3個超級得分手
目標拎冠一定要補強 james老左了已經唔可以無限爆人無限回追 個後備差咁多 一個唔覺意iring狀態跌/傷 邊個幫手得分 好似kobe咁9 投咩?

形象差要改善唔係一朝一夕既事 幫騎士奪冠係改善到

你明唔明 騎士已經爆cap爆得好勁(好大部分浪費係TT到,都關james事)
james而家就係用自己黎要脅騎士管理層比錢補強,呢種行為好肉酸

佢人品同手段 我就不能夠認同

TT都叫浪費係貴左小小,但好洗好用,又唔需要球權,啱哂騎士

唔止貴少少啦⋯
無james 佢點拎到呢個價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞