lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
leborn退休果年可以巡迴輸波照俾人吹奏先講啦
依頭俾人炒40分 炒完即英雄式歡迎

一個要輸波都受歡迎
一個因為贏波 由燒波衫變英雄
邊個打得勁d高下立見
LBj n步上籃+超級明星雞

冇哩啲得分效率至少7拆
無可否諗LBJ場上既影響力大個KOBE

但kobe既曼巴精神同技術都好睇
客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

論歷史排名,占士遲早高過高比
但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

呢年佢連霸到既話就應該無異議
計生涯數字,kobe頭一兩年打後備影響左

再講lbj刻意打埋guard chok 助攻數字

助攻效率邊個高先?

防守高比好過LBj,後者封波勁但成日走甩人同有時hea 守

根本哩啲唔理context,唔理當時環境就直接將數字比較係on撚9

同話ad明星賽入52分好撚勁有咩分別
根本年代唔同
防守强度唔同
james係以前個年代咁鏟入去應該收左皮9年
既然係咁又比黎做咩
依家聯盟根本過份保護進攻球員

Mj其實都成日鏟入去,佢有冇收到皮?
根本年代唔同
防守强度唔同
既然係咁又比黎做咩

一黎mj勁過foj,二黎mj生涯後期變咗打法
計生涯數字,kobe頭一兩年打後備影響左

再講lbj刻意打埋guard chok 助攻數字

助攻效率邊個高先?

防守高比好過LBj,後者封波勁但成日走甩人同有時hea 守

根本哩啲唔理context,唔理當時環境就直接將數字比較係on撚9

同話ad明星賽入52分好撚勁有咩分別

近依四年有冇睇波?
我好肯定lbj係top 3 助攻手
又要比 都唔知比黎做乜柒
好好地睇波 一定要憎是但一個 ?
就係你呢D on9 fans係度製造仇恨 先搞到lebron咁多haters

比乜撚 根本都唔同級數仲要夾硬做到個結果 kobe贏哂先搞到kobe好似可以同james比
由ai 開始 duncan 等等到james 都俾kobe fans係踩過啦
其他個人同團隊榮譽未必夠 kobe黎 但duncan 同james完勝 kobe搏可以同佢地級?

係咪得我覺得1999?
你講就識講duncan james完勝 但係又唔講邊度完勝
kobe既"個人同團隊榮譽"你就輕輕帶過搏大霧 完全無說服力

邊撚度都完勝啦 網上咁多數據 班fans仲不斷j kobe係球王 所有野都俾人全面包圍仲瘋狂打j 點點勁過james 真係好撚嘔心

你未又都係得個講字 一句網上咁多數據就當論據
同埋fans入面一定有maniac 你就咁用班狂迷黎概括哂全部kobe fans根本唔合
所有野都係你既片面之詞/偏見 完全討論唔到

d數據有哂紀錄 係球員自已打出黎 唔係我作

你理解能力係咪有問題 我幾時有話係作?
我講緊既係 你一直只係講"數據"兩個字 但係又唔講實質既數據
數據數據咁真係好撚煩 本身係一個中性既詞 你係咁躂出黎就當係論點
你咁同trump有乜撚野分別?俾D實質既數字黎啦大佬

咁咪上網有哂

屌你老母真係同你講道理係哂鳩氣
明明以前foj係過街老鼠 黎返個冠軍上晒神枱
又要比 都唔知比黎做乜柒
好好地睇波 一定要憎是但一個 ?
就係你呢D on9 fans係度製造仇恨 先搞到lebron咁多haters

比乜撚 根本都唔同級數仲要夾硬做到個結果 kobe贏哂先搞到kobe好似可以同james比
由ai 開始 duncan 等等到james 都俾kobe fans係踩過啦
其他個人同團隊榮譽未必夠 kobe黎 但duncan 同james完勝 kobe搏可以同佢地級?

係咪得我覺得1999?
你講就識講duncan james完勝 但係又唔講邊度完勝
kobe既"個人同團隊榮譽"你就輕輕帶過搏大霧 完全無說服力

邊撚度都完勝啦 網上咁多數據 班fans仲不斷j kobe係球王 所有野都俾人全面包圍仲瘋狂打j 點點勁過james 真係好撚嘔心

你未又都係得個講字 一句網上咁多數據就當論據
同埋fans入面一定有maniac 你就咁用班狂迷黎概括哂全部kobe fans根本唔合
所有野都係你既片面之詞/偏見 完全討論唔到

d數據有哂紀錄 係球員自已打出黎 唔係我作

你理解能力係咪有問題 我幾時有話係作?
我講緊既係 你一直只係講"數據"兩個字 但係又唔講實質既數據
數據數據咁真係好撚煩 本身係一個中性既詞 你係咁躂出黎就當係論點
你咁同trump有乜撚野分別?俾D實質既數字黎啦大佬

咁咪上網有哂

屌你老母真係同你講道理係哂鳩氣

唔通同你逐個數據比? kobe 90% 都輸要列哂出黎真係1001 都唔夠用

佢係衰轉會轉得太核突

佢單挑活塞5虎時好多人吹奏佢
客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

真係連登仔先講得出james歷史地位差kobe小小
上面竟然有人話LBJ要組巨頭先贏到
又唔諗下Kobe攞冠果幾年d陣容
客觀地出哂數據仲有得嘈

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

今年2017 啦大哥 全部體育媒體都排james >>>>>>kobe
所以有人話kobe 有部份fans係盲既真係無撚有錯
根本年代唔同
防守强度唔同
既然係咁又比黎做咩

講到kobe同james差好多年,
好似無係同一個年代打波咁
上youtube睇下邊個比人hard foul得多先啦
LBJ未收皮係因為佢超人身體加識保養

見人講射術kobe好過james我都有保留
你話射姿就完勝姐
LBJ兩分三分命中都高過kobe啦
Lb 啲波路真心冇Kb咁好睇 一味大隻上籃 爆籃 睇到都悶 Kb啲極限上籃 借人地個身上籃真係睇到都熱血

你咁識波點同你討論啊

Lb 啲波路真心冇Kb咁好睇 一味大隻上籃 爆籃 睇到都悶 Kb啲極限上籃 借人地個身上籃真係睇到都熱血

Irving 上籃仲靚
咁 Irving係咪 > kobe?

佢係衰轉會轉得太核突

佢單挑活塞5虎時好多人吹奏佢

以前kobe咪一樣過街老鼠
退休唔係上晒神枱
以前強姦犯呢個盛況 我都未見到我皇比得上呀
有d人成日話以前nba防守好過而家 但我完全唔覺 係做得多小動作同暴力少少
現代防守點睇都好過90年代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞