lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
占士一隊過的全明星有
Mo will <普通控衛
Irving <star
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
Ben Wallace <老殘
O'Neal <老殘
Walley <吾色,勁極有限
Jamison <role player
Korver <普通射手

夾夾埋埋最多咪得KI一個係星係巨頭
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

咪玩啦
Love Bosh唔叫Star咩
Korver係普通射手?

睇黎你要睇多d nba先出黎吹水

重有ray gun呢? 又普通射手呀?
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

咪玩啦
Love Bosh唔叫Star咩
Korver係普通射手?

睇黎你要睇多d nba先出黎吹水

重有ray gun呢? 又普通射手呀?

咩呀?lbj永遠大球隊
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

Wade, Bosh一定係巨星

Love都當打,係星味唔太夠

Szczerbiak都唔識係唔係近年先睇波
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認
想無視佢貢獻猶如講到高比頭三冠係人地送咁

但艾榮上年幫助太大。全世界都睇住。lbj迷唯有等時間沖淡
好似熱火時期咁。日後再歪曲

比起高痴果三冠
全世界有睇波都知james貢獻一定大好撚多
無睇自已down番落睇啦
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認

其實irving個角色同高比頭3冠一樣 都係痴冠
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認

比起高痴果三冠

其實ki同kobe都貢獻唔大 係d人神化左佢球3分
比起james連續6年1人球隊入final

咁邊個係明星賽選手就要計
晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

我連前國王當家射手列志文 老將之年去癡冠都計埋 仲想點?
佢一定係上面付出最少果個

痴線咁你不如將試過10ppg既球員全部加上去
夾硬將啲名加入個list,無視當年實際情況,你啲邏輯都好獨到下
自己整個bias info再用bias去支持自己論點 wtf

Sorry
我都係唔敢唔認同你既言論了
唔好嬲

你可以解釋點解十年前你仲係幼稚園所以d野就變得唔重要未

你不如解釋下ben wallace 傷兵oneal有咩咁重要仲好, 比啲論點啦
我家下只係睇到十年前狗比fans同十年後一樣低質咋

kobe 唔夠級數同james比
數據 playoff表現 輸到仆街 都夾硬作d野話勁d
kobe fans拎 罰球 單防 姿勢 81分黎j咪算
講埋d曼巴意志 帶隊 激厲隊友 真係好肉酸
最離譜係 講得分 助功 傳球 關鍵球 5>3 乜乜名宿話晚歷史排名 等等
1到5 號james都打得好話kobe
我敢講如果james kobe一隊 同時只可以出一個 kobe一定係後備
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認

比起高痴果三冠

連續6年一人球隊入final?
你活係平行時空?
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認

比起高痴果三冠

你活係平行時空?

其實有睇波就知 幾個同隊既''star''進攻嘥波 有d就防守黑洞
坦白d講同一人真係無分別
天龍八步 vs 體毛犯規
lbj 個身體質素係好,
不過真係衰反骨,無誠信,囂張,做戲,太養生

曹植籃球
別架超同HEHE大師個個POST都被張學友撚狗咁撚

都唔係第一次提你兩個佢係曲線架啦

曲撚到直咁濟 你兩個仲陪佢癲 係咪好少上波台呀

咁邊個係明星賽選手就要計
晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

我連前國王當家射手列志文 老將之年去癡冠都計埋 仲想點?
佢一定係上面付出最少果個

痴線咁你不如將試過10ppg既球員全部加上去
夾硬將啲名加入個list,無視當年實際情況,你啲邏輯都好獨到下
自己整個bias info再用bias去支持自己論點 wtf

Sorry
我都係唔敢唔認同你既言論了
唔好嬲

你可以解釋點解十年前你仲係幼稚園所以d野就變得唔重要未

你不如解釋下ben wallace 傷兵oneal有咩咁重要仲好, 比啲論點啦
我家下只係睇到十年前狗比fans同十年後一樣低質咋

kobe 唔夠級數同james比
數據 playoff表現 輸到仆街 都夾硬作d野話勁d
kobe fans拎 罰球 單防 姿勢 81分黎j咪算
講埋d曼巴意志 帶隊 激厲隊友 真係好肉酸
最離譜係 講得分 助功 傳球 關鍵球 5>3 乜乜名宿話晚歷史排名 等等
1到5 號james都打得好話kobe
我敢講如果james kobe一隊 同時只可以出一個 kobe一定係後備

james咪就係當年去熱火個pr做得咁柒先比人圍屌⋯

當打之年 一隊球隊既老大 超級巨星
竟然甘心去熱火做老二(咪撚同我講wade唔係熱火老大)
再加埋熱火一連霸失敗就回家擁抱 愛神同艾榮(另一對年輕當打球星)

形象真係插哂水
上年拎到冠 final點樣chur到盡 先叫挽回少少形象
可惜既係 今年又公開講咩 playmaker 要球隊補強

James 你炒撚左個pr啦好麻?

btw 能力上我認同james係勁既
占士一隊過的全明星有
Love <工兵
Wade <老
Bosh <工兵
O'Neal <老殘

其實連艾榮都唔係好想認

比起高痴果三冠

你活係平行時空?

其實有睇波就知 幾個同隊既''star''進攻嘥波 有d就防守黑洞
坦白d講同一人真係無分別

公道講KI都有少少貢獻

1.2人球隊啦

唯一貢獻係臨尾球3分姐 佢只係好彩入左 shot selection差到
就算唔入打加時咪一樣騎士贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞