lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
4:1 刺

FOJ 做到????

https://www.youtube.com/watch?v=JTAVcuC1SI4

呢年既刺

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

討論下 唔洗下下屌鳩人既
馬刺有邊年唔係名列前矛?
呢年既馬刺 同13 14年既馬刺根本就兩個級別黎
佢次年仲西岸第一tim 咪俾人黑8 你點解唔吹噓下灰熊

係啦係啦 占屎打個隊馬刺又係難打啲 GDP後生幾年又唔撚計嘅
吹唔吹噓灰熊關08年馬刺咩事呀?關呢個POST咩事呀?懵閪返去幫占狗含啦

見你貼出黎我仲以為08 kobe champ左
同年 boston vs cleveland 4:3
boston vs Lakers 4:2
又要比 都唔知比黎做乜柒
好好地睇波 一定要憎是但一個 ?
就係你呢D on9 fans係度製造仇恨 先搞到lebron咁多haters

比乜撚 根本都唔同級數仲要夾硬做到個結果 kobe贏哂先搞到kobe好似可以同james比
由ai 開始 duncan 等等到james 都俾kobe fans係踩過啦
其他個人同團隊榮譽未必夠 kobe黎 但duncan 同james完勝 kobe搏可以同佢地級?

係咪得我覺得1999?
你講就識講duncan james完勝 但係又唔講邊度完勝
kobe既"個人同團隊榮譽"你就輕輕帶過搏大霧 完全無說服力

邊撚度都完勝啦 網上咁多數據 班fans仲不斷j kobe係球王 所有野都俾人全面包圍仲瘋狂打j 點點勁過james 真係好撚嘔心

你未又都係得個講字 一句網上咁多數據就當論據
同埋fans入面一定有maniac 你就咁用班狂迷黎概括哂全部kobe fans根本唔合理
所有野都係你既片面之詞/偏見 完全討論唔到

d數據有哂紀錄 係球員自已打出黎 唔係我作

你理解能力係咪有問題 我幾時有話係作?
我講緊既係 你一直只係講"數據"兩個字 但係又唔講實質既數據
數據數據咁真係好撚煩 本身係一個中性既詞 你係咁躂出黎就當係論點
你咁同trump有乜撚野分別?俾D實質既數字黎啦大佬

咁咪上網有哂

FOJ 做到????

https://www.youtube.com/watch?v=JTAVcuC1SI4

呢年既刺

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

係啦係啦 占屎打個隊馬刺又係難打啲 GDP後生幾年又唔撚計嘅
吹唔吹噓灰熊關08年馬刺咩事呀?關呢個POST咩事呀?懵閪返去幫占狗含啦

咁都證明到 Lbj > Kobe
lbj用當年kobe入唔到playoff 既陣容係西岸,可以打到入playoff?
當年隊湖人真係垃圾到冇人有

講咩四大天王,payton malone 半退休狀態

odom gasol 本身只係二 三線星

nash 半廢 howard 心態on9 極點想爭大佬

lbj 隊熱火 隊cavs
除左三位top stars
仲有d 球員願意 低價free agent 入隊

lbj 咪東岸霸王囉
[quote]4:1 刺

FOJ 做到????

呢年既刺

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

算啦 你屌曬成世界
都改變唔到kobe係比唔上james

james係 > kobe . 但你可唔可以正面回應樓上 ? 走住屌好撚柒呀

首先 kobe可以4:1馬刺呢個論點 去證明kobe強過james 係好不切實際 原因好簡單 james又冇打過呢年馬刺 你點知佢打唔贏? 我夠話你高比打唔贏04活塞啦 當年俾人贏4-1 james就打贏活塞入總冠軍
james無論數據 獎項 mvp fmvp 紀錄又多過你
就上年對勇士落後3-1 反勝 仲有睇返佢總冠軍d數據 根本就cls
好啦 我呢就唔係屌住走 只係我覺得討論下
下下屌你老母咁講落去都曬鳩氣啦 講真

FOJ 做到????

呢年既刺

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

08鷹隊對住塞爾特人都係輸3:4呀我屌你老母

08 kobe係東岸第8都不如呀

呢年既刺

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

證明佢d例子真係
lebron is a businessman
kobe is a pure basketball player
lebron is a businessman
kobe is a pure basketball player

trade me
pure
有咩好比
對位又唔撚同
打法又唔撚同
身型又唔撚同
你不如搵oneal 同佢比啦咁
Btw 數據證明唔倒咩
Kobe 始終係運球射術footwork 都勁foj好多
仲有,年代又唔撚同,防守能力而家個啲
乜柒裝甲好心就執柒咗佢啦
證明到melo > lbj未
如果lebron係依家退役, 個數據先會有咁好睇
81分。

客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎
客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎

footwork 個人進攻技巧的確比lbj好
熱血

衞冕冠軍西岸第3呀懵閪

咁都講得出咁唔通鷹隊=猗士

咁你撐個4:1做乜鳩呀
其實一個係超級得分手,一個係超級優化隊友,兩邊實有利弊,比黎都晒氣

Kobe 平均得分好似低過 foj

james 靠身體打波無技術 老左一定廢依家先得26+ 8 8
但james 靠身體籃版同助攻所以唔計 得分先係技術
未出世無睇想問同年齡果既技術得分球王kobe場均幾多分?
二分james 靠上籃唔計 咁射術霸主kobe 三分得分同命中率幾多?
進攻之王 nba21世紀統冶者kobe 拎左幾多次mvp
上面果d常規賽易刷數據唔計 季後賽毛見真章
關鍵王kobe係季後賽命中 得分 幾多?
得分之鬼 kobe係決賽場均得分幾多?效率值幾多?
帶廢隊之王 五冠王者kobe拎左幾多個fmvp?
數據唔代表一切 關鍵時刻絕境絕殺先係最緊要
請問意志之王kobe係季後賽 絕殺左幾多次 ?
73勝贏3:1都反敗既垃圾隊先會俾james刷數據拎哂5項第一 只係靠amvp狀元 拎40+ 同三分絕殺 d乜野the block係吹大左

客觀地出哂數據仲有得嘈

我理得lbj 屈體能乜乜柒柒 , 能力上lbj > kobe依個point根本冇得駁
kobe唯一好過 (有得爭論) lbj既就只有footwork同技術 , (因為佢打波真係好睇過lbj ) , 依d數據support唔到既野
根本年代唔同
防守强度唔同
james係以前個年代咁鏟入去應該收左皮9年
既然係咁又比黎做咩
依家聯盟根本過份保護進攻球員
天龍八步 vs 體毛犯規
lbj 個身體質素係好,
不過真係衰反骨,無誠信,囂張,做戲,太養生
Lebron依一世都唔會比Kobe受歡迎 自從中四買咗佢件波杉就轉隊,就決定依世都屌鳩佢
leborn退休果年可以巡迴輸波照俾人吹奏先講啦
依頭俾人炒40分 炒完即英雄式歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞