lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

有3分 下下快攻反攻係會睇到人嘩嘩聲 雖然有時走步

第2個就係10年前既dwade, 佢又係繼james後既怪獸 , 同james對攻鬥快攻又係睇到嘩嘩聲

第3個就係drose, d大力鋤又係嘩嘩聲

相反,睇kobe我好少睇到嘩嘩聲, 有d fade away係靚但無覺得佢係怪獸果種驚嘆

不過都係個人感覺 各有所好姐

而家nba少左好多怪獸, 係得西書有時嘩下, 不過佢都開始謝謝地

得番curry 湯神囉 , 兩支神槍百年難得一見
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

第2個就係10年前既dwade, 佢又係繼james後既怪獸 , 同james對攻鬥快攻又係睇到嘩嘩聲

相反,睇kobe我好少睇到嘩嘩聲, 有d fade away係靚但無覺得佢係怪獸果種驚嘆

而家nba少左好多怪獸, 係得西書有時嘩下, 不過佢都開始謝謝地

Curry 太唔穩定
當初James 番去騎士,Love都仲未係騎士
有Irving又點,都係入唔到季後賽
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

Curry 太唔穩定

射手黎講,我都係最鍾意ray allen
生涯前期玩入樽,之後轉打法
係舊時戰術相對唔重視三分下,可以入到咁多球
心理質素高,睇當年熱火個球
加上穩定
你問最強射手,我一定會話係Ray Allen,無其他人可以超越
Lbj係籃球之神
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

Curry 太唔穩定

Curry小學雞一個
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

Curry 太唔穩定

Curry小學雞一個

最憎牙膠仔
成日妹下妹下
睇住佢上年比James 1-3反勝
由心笑左出黎
成個系列賽,比James 追住黎block,心都涼埋
留意到大部分猢狗/狗鼻fans而家轉曬去捧湧
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

Curry 太唔穩定

Curry小學雞一個

最憎牙膠仔
成日妹下妹下
睇住佢上年比James 1-3反勝
由心笑左出黎
成個系列賽,比James 追住黎block,心都涼埋

呢個真
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

鋤爆你
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

Curry 太唔穩定

射手黎講,我都係最鍾意ray allen
生涯前期玩入樽,之後轉打法
係舊時戰術相對唔重視三分下,可以入到咁多球
心理質素高,睇當年熱火個球
加上穩定
你問最強射手,我一定會話係Ray Allen,無其他人可以超越

agger
t-mac之後最愛
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

公道講
強姦犯8號仔嗰時都好athletic嘅
點解仲可以有人話james冇鬥心
上年1 3大逆轉 又40+又大三元
再上一年入決賽 係冇irving同love既情況 淨係靠住Delly 俄佬 TT都可以同勇士打到6場
再講遠啲係熱火既第一冠 東決對波士頓 落後2 3 bosh傷左 佢入40幾分先入到決賽
所以佢係呢方面真係kobe差不遠
話foj勁過kobe果班係直必定假膠 好想知

點解咁講?
其實占都真係幾癲 去邊隊果隊都會即刻變有望爭冠 組巨頭真係加大個%拎冠咀
利申:兩個wallpaper都係高比

試下去西岸
唔係話佢唔會贏 只係唔會咁輕鬆養生
當初James 番去騎士,Love都仲未係騎士
有Irving又點,都係入唔到季後賽

中狀元簽love係foj指定話要

James從來都排係kobe前面
要比都係mj同james比
其實占都真係幾癲 去邊隊果隊都會即刻變有望爭冠 組巨頭真係加大個%拎冠咀

試下去西岸

試下高比唔係la呢d大城市打
唔係話佢唔會贏 不過肯定唔會咁輕鬆

試下去西岸

冠數應該唔會少
係冇得6連final
算吧啦
占粉點都幫唔到佢洗底架喇
拉幾多人落水都冇用
組巨就係組巨
世人自有公論

世人? 其他人有乜資格評論? 依家克里夫蘭人都有哂結論啦

試下去西岸

試下高比唔係la呢d大城市打
唔係話佢唔會贏 不過肯定唔會咁輕鬆

yes, 所以duncan先係最勁

試下去西岸

冠數應該唔會少
係冇得6連final

起碼冇咁輕鬆先
其實一個係超級得分手,一個係超級優化隊友,兩邊實有利弊,比黎都晒氣

Kobe 平均得分好似低過 foj

james 靠身體打波無技術 老左一定廢依家先得26+ 8 8
但james 靠身體籃版同助攻所以唔計 得分先係技術
未出世無睇想問同年齡果既技術得分球王kobe場均幾多分?
二分james 靠上籃唔計 咁射術霸主kobe 三分得分同命中率幾多?
進攻之王 nba21世紀統冶者kobe 拎左幾多次mvp
上面果d常規賽易刷數據唔計 季後賽毛見真章
關鍵王kobe係季後賽命中 得分 幾多?
得分之鬼 kobe係決賽場均得分幾多?效率值幾多?
帶廢隊之王 五冠王者kobe拎左幾多個fmvp?
數據唔代表一切 關鍵時刻絕境絕殺先係最緊要
請問意志之王kobe係季後賽 絕殺左幾多次 ?
73勝贏3:1都反敗既垃圾隊先會俾james刷數據拎哂5項第一 只係靠amvp狀元 拎40+ 同三分絕殺 d乜野the block係吹大左
其實一個係超級得分手,一個係超級優化隊友,兩邊實有利弊,比黎都晒氣

Kobe 平均得分好似低過 foj

james 靠身體打波無技術 老左一定廢依家先得26+ 8 8
但james 靠身體籃版同助攻所以唔計 得分先係技術
未出世無睇想問同年齡果既技術得分球王kobe場均幾多分?
二分james 靠上籃唔計 咁射術霸主kobe 三分得分同命中率幾多?
進攻之王 nba21世紀統冶者kobe 拎左幾多次mvp
上面果d常規賽易刷數據唔計 季後賽毛見真章
關鍵王kobe係季後賽命中 得分 幾多?
得分之鬼 kobe係決賽場均得分幾多?效率值幾多?
帶廢隊之王 五冠王者kobe拎左幾多個fmvp?
數據唔代表一切 關鍵時刻絕境絕殺先係最緊要
請問意志之王kobe係季後賽 絕殺左幾多次 ?
73勝贏3:1都反敗既垃圾隊先會俾james刷數據拎哂5項第一 只係靠amvp狀元 拎40+ 同三分絕殺 d乜野the block係吹大左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞