lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
唔好講到kb 無同過Nash ,dh 組巨頭啦柒頭。

咁都有當唔當打既分別, 同埋個問題係lebron 處理得差,自己柒,拉埋kobe 落水都唔會改變佢柒既事實

唔當打 你講晒啦

係巨頭潮流下,事實上真係好多人執住lebron組當打既巨頭黎屌佢,客觀事實,我都唔想

nash dh 嗰時當打???
LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

FOJ fans 真係垃圾

鳩猴個季籃板王
你要佢睇鳩比舞波執籃板實廢架

你反高比都冇可能撐得落果季既猴掛 連nash 都開聲屌柒佢唔識打pnr

果季猴真係垃圾⋯紙版公仔黎既

有個頒獎禮
主持人話一齊睇吓howard 今年喺lakers 嘅 highlight
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

竟然有人話howard同nash 喺lakers 當打

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

係巨頭潮流下,事實上真係好多人執住lebron組當打既巨頭黎屌佢,客觀事實,我都唔想

LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

鳩猴個季籃板王

你反高比都冇可能撐得落果季既猴掛 連nash 都開聲屌柒佢唔識打pnr

有個頒獎禮
主持人話一齊睇吓howard 今年喺lakers 嘅 highlight
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

鳩猴個季籃板王

有個頒獎禮
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

咁講啦 其實nash上年都仲有10+ 10+ 差少少就攞埋助攻王 好似俾郎度攞左
就算退步 都冇退步得咁勁
原因只係大家打法夾唔到 (係咪好似上邊講kobe廢呢d嘢我就唔評論啦) 因為kobe同nash都需要控球權去發揮
kobe想學curry果種無球打法 可惜效率太低 反而你見返kobe打持球 背籃 跳射果種打法 先贏返d 所以你見有幾場
單天保至尊贏返 但已經強弩之末
至於猴活 不提也罷 個人又蠢 一隻好d既工兵而已

鳩猴個季籃板王

有個頒獎禮
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

咁講啦 其實nash上年都仲有10+ 10+ 差少少就攞埋助攻王 好似俾郎度攞左
原因只係大家打法夾唔到 (係咪好似上邊講kobe廢呢d嘢我就唔評論啦) 因為kobe同nash都需要控球權去發揮
kobe想學curry果種無球打法 可惜效率太低 反而你見返kobe打持球 背籃 跳射果種打法 先贏返d 所以你見有幾場

係 可能佢個背傷都關狗鼻事
其實唔同位點解要比, kobe係second best shooting guard of all time, lebron係best small forward of all time, can't mutual respect?
lbj用當年kobe入唔到playoff 既陣容係西岸,可以打到入playoff?
當年隊湖人真係垃圾到冇人有

講咩四大天王,payton malone 半退休狀態

odom gasol 本身只係二 三線星

nash 半廢 howard 心態on9 極點想爭大佬

lbj 隊熱火 隊cavs
除左三位top stars
仲有d 球員願意 低價free agent 入隊

lbj 咪東岸霸王囉

sorry..
lbj真係絕對做到
你睇前年lbj finals咩陣? 都贏到2場
我就唔信kobe 夾同一班隊友 可以finals贏到gsw 2場

前年Lbj一個帶住隊紐約都偷到勇士兩場
我唔信kobe做到
其實唔同位點解要比, kobe係second best shooting guard of all time, lebron係best small forward of all time, can't mutual respect?

佢地唔同位 但佢地作用唔係好似足球咁 龍門 後偉同前鋒差咁大
點解唔比得 競技就係咁有輸贏 有勝負 有高低 何況佢地都係職業球員又唔係年代差好多
lbj用當年kobe入唔到playoff 既陣容係西岸,可以打到入playoff?
當年隊湖人真係垃圾到冇人有

講咩四大天王,payton malone 半退休狀態

odom gasol 本身只係二 三線星

nash 半廢 howard 心態on9 極點想爭大佬

lbj 隊熱火 隊cavs
除左三位top stars
仲有d 球員願意 低價free agent 入隊

lbj 咪東岸霸王囉

sorry..
lbj真係絕對做到
你睇前年lbj finals咩陣? 都贏到2場
我就唔信kobe 夾同一班隊友 可以finals贏到gsw 2場

Gasol 都二三線
為左幫Kobe 含撚可以吹到咁

有個頒獎禮
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

10+10咁勁呀

咁騎士o'Neal都當打啦

不如你講下依家有邊個後衛有10+ 10+

有個頒獎禮
跟住下一秒得白畫面
全場笑鳩howard
D.wade都笑咗出黎

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

10+10咁勁呀

O'Neal打騎士之前個年17.8+8.4呀

而家又有邊個做到

咁岩果年突然之間回春姐
hill同佢 唔知做咩事俾d太陽神醫 醫醫下 後生左幾年咁
之前表現係冇呢年咁好
而nash一直都係咁好 一直都同cp3 朗度爭助攻王

絕對係當打
但係夾唔倒狗鼻

你話dh12都還好
Nash點樣當打法

10+10咁勁呀

O'Neal打騎士之前個年17.8+8.4呀

而家又有邊個做到

咁岩果年突然之間回春姐
hill同佢 唔知做咩事俾d太陽神醫 醫醫下 後生左幾年咁
之前表現係冇呢年咁好
而nash一直都係咁好 一直都同cp3 朗度爭助攻王

講到oneal就突然回春,nash就一直打得好 占迷係勁既
再之前個幾年都係13+10

學你講法

而家有幾多人做到呀....

龍門又任你搬,占美臣長年20+8

未又係比你地話水貨

中鋒呢d 10+ 10+真係好多

學你講法

未又係比你地話水貨

同埋 印象中 騎士呢年係playoff對塞爾特人出局 都要遇到強敵先輸
同湖人打到最後果場先知入唔入到季後賽 被世人恥笑4巨頭都咁有好撚大分別囉

學你講法

未又係比你地話水貨

同埋 印象中 騎士呢年係playoff對塞爾特人出局 都要遇到強敵先輸
同湖人打到最後果場先知入唔入到季後賽 被世人恥笑4巨頭都咁有好撚大分別囉

Meanwhile 果年湖人贏撚左係東岸第二輪強姦騎士既綠軍奪冠

真係好撚大分別囉

講緊佢地兩個巨星夾其他人wo
唔通我又話依家kobe係屋企睇緊電視 foj攞冠軍咩

學你講法

未又係比你地話水貨

Meanwhile 果年湖人贏撚左係東岸第二輪強姦騎士既綠軍奪冠

真係好撚大分別囉

你咁樣一陣提返13年咁你點應對
5>3
5>3

mvp?
fmvp?

學你講法

未又係比你地話水貨

所以未話
一路無人講Nash係巨頭,騎O'Neal都唔係

你就話Nash係,o'neal唔係

其實猴活 數據仲好啦 絕對係當時一線中峰 果年
但你見我都係講佢 不提也罷
懷疑你冇睇波 當年轉隊前年 nash係打得好好
係去到湖人唔夾 根本發揮唔到

學你講法

未又係比你地話水貨

所以未話
一路無人講Nash係巨頭,騎O'Neal都唔係

你就話Nash係,o'neal唔係

其實猴活 數據仲好啦 絕對係當時一線中峰 (睇數據既話)果年
但你見我都係講佢 不提也罷
懷疑你冇睇波 當年轉隊前年 nash係打得好好
係去到湖人唔夾 根本發揮唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞