lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
計生涯數字,kobe頭一兩年打後備影響左

再講lbj刻意打埋guard chok 助攻數字

助攻效率邊個高先?

防守高比好過LBj,後者封波勁但成日走甩人同有時hea 守

根本哩啲唔理context,唔理當時環境就直接將數字比較係on撚9

同話ad明星賽入52分好撚勁有咩分別

近依四年有冇睇波?
我好肯定lbj係top 3 助攻手

助攻同失誤比例

計助攻數數都肯定唔係top3啦

唔識喺度吹

你依兩三年一定冇睇波
占屎助攻勁過高比係事實
有d人成日話以前nba防守好過而家 但我完全唔覺 係做得多小動作同暴力少少
現代防守點睇都好過90年代

Lebron成就上差高比少少 話哂5>3 不過fmvp就多d 但帶隊能力就james架啦 得分同clutch time既咪kobe勁d囉 如果james夾高比會好撚屈同好正 btw kyrie就就有kobe clutch time既能力啦
講熱血上年lbj打湧一個帶班綠葉差唔多打足48分鐘,贏波dum粒波落地個下
不過都係輸final
Lebron成就上差高比少少 話哂5>3 不過fmvp就多d 但帶隊能力就james架啦 得分同clutch time既咪kobe勁d囉 如果james夾高比會好撚屈同好正 btw kyrie就就有kobe clutch time既能力啦

KOBE唔會分波
本身係cd-rom 都要專登註冊比負皮
有d人成日話以前nba防守好過而家 但我完全唔覺 係做得多小動作同暴力少少
現代防守點睇都好過90年代

防守系統都唔同

咁邊個係明星賽選手就要計
晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

我連前國王當家射手列志文 老將之年去癡冠都計埋 仲想點?
佢一定係上面付出最少果個

痴線咁你不如將試過10ppg既球員全部加上去
夾硬將啲名加入個list,無視當年實際情況,你啲邏輯都好獨到下
自己整個bias info再用bias去支持自己論點 wtf

Sorry
我都係唔敢唔認同你既言論了
唔好嬲

wade love bosh都加入去
一係老一係普通工兵,係james強化左d隊友搞到你當左佢地係star?

晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

夾硬將啲名加入個list,無視當年實際情況,你啲邏輯都好獨到下
自己整個bias info再用bias去支持自己論點 wtf

Sorry
唔好嬲

wade love bosh都加入去
一係老一係普通工兵,係james強化左d隊友搞到你當左佢地係star?

兩條小學雞低質到

Love都話呀,第一次聽wade同bosh唔係star

晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

Sorry
唔好嬲

你可以解釋點解十年前你仲係幼稚園所以d野就變得唔重要未
Lebron > Kobe

不過Lebron由抱團個刻起註定超越唔到MJ。

晚年當打年都好
都係有impact
呢個都係事實

Sorry
唔好嬲

你可以解釋點解十年前你仲係幼稚園所以d野就變得唔重要未

你不如解釋下ben wallace 傷兵oneal有咩咁重要仲好, 比啲論點啦
我家下只係睇到十年前狗比fans同十年後一樣低質咋

你邊位 , 我剩係屌鳩緊條小學雞之前logic fail ,
我一路都話能力上 lbj > kobe , no doubt . 咬我做乜鳩

占士一隊過的全明星有
Mo will
Irving
Love
Wade
Bosh
Ben Wallace
O'Neal
Walley
Jamison
Korver

Kobe all star teammates

O'Neal
Eddie jones
Nick van
Richmond
Nash
DH12
Bynum
Gasol

歡迎補充

呢個資料有咩用....?
全部都係同一年一隊?
prime oneal 同cavs oneal又係唔係同一個lv?
湖人nash又係唔係太陽nash咁勁?
連ben wallace mo will都擺入去會唔會過份左

kobe漏左Glen Rice
佢係2000拎冠既3巨之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞