lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
扣左係熱火果兩個總冠軍先好講野

咩事, lbj 無份打?

咩事?
阿茂搵球星組隊打都得啦

巴打幾時組隊攞返個champ返黎

至少13年係全靠雷槍救全家

原來game 6 全場比分係3-0
上面咩叫做好彩入到湖人?
又唔見鳩柏豪入到湖人同樂子做隊友

你係咪on9
東柏豪西文樂
宿敵黎架嘛 點會一隊呀
好心lebron等超越到咖哩仔先攞黎同kobe比啦

你係咪on9
東柏豪西文樂
宿敵黎架嘛 點會一隊呀

宿你老母
入埋一隊攞冠軍攞退休

你係咪on9
東柏豪西文樂
宿敵黎架嘛 點會一隊呀

宿你老母
入埋一隊攞冠軍攞到退休
大家好鍾意無視後oneal時代個3年高比身邊既CBA隊友,得時不時神遊既奧當算係有d可靠

比著lbj帶下奧當,brown ,smash paker,Chris mihm? 諗起都興奮

帶住cba隊友都可以贏當年太陽3場,已經算係有交代,你仲要要求佢繼續帶住小學雞拜林,奧當沖playoff?

好啦叫trade me 又被人屌

lbj連叫都唔叫就拍拍屁股組巨頭,cav一下子要tank幾年

仲要,大家好鍾意無視個陣西岸既激烈競爭程度,之後就話高比自己帶隊幾唔掂

之後又拋數據出黎數高比比lbj點唔得法

反正大家覺得5個位置都可以拎數據一齊比較,依家西書勁過lbj?

今年西書真係勁過foj 不過foj太多好隊友

所以今年夏登 西書mvp呼聲最高 真係著哂火 一個帶成隊工兵都拎到分 一個個人能力爆哂燈 慘在雷成續麻麻
計能力杜籣特可能係史上最高效進攻手 最少頭三節係 但拎mvp機會低左好多
西強東弱係事實 但唔好講到james冇同西部球隊打咁
總決賽係東西對戰西部王者kobe總決賽打垃圾東部 5 冠入面得02既投射命中率高於全隊平均值
一直我都冇講kobe唔掂 只係因為對比james

其實今年西書有d似當年kb
都係有mvp實力 沒戰績
大家好鍾意無視後oneal時代個3年高比身邊既CBA隊友,得時不時神遊既奧當算係有d可靠

比著lbj帶下奧當,brown ,smash paker,Chris mihm? 諗起都興奮

帶住cba隊友都可以贏當年太陽3場,已經算係有交代,你仲要要求佢繼續帶住小學雞拜林,奧當沖playoff?

好啦叫trade me 又被人屌

lbj連叫都唔叫就拍拍屁股組巨頭,cav一下子要tank幾年

仲要,大家好鍾意無視個陣西岸既激烈競爭程度,之後就話高比自己帶隊幾唔掂

之後又拋數據出黎數高比比lbj點唔得法

反正大家覺得5個位置都可以拎數據一齊比較,依家西書勁過lbj?

今年西書真係勁過foj 不過foj太多好隊友

所以今年夏登 西書mvp呼聲最高 真係著哂火 一個帶成隊工兵都拎到分 一個個人能力爆哂燈 慘在雷成續麻麻
計能力杜籣特可能係史上最高效進攻手 最少頭三節係 但拎mvp機會低左好多
西強東弱係事實 但唔好講到james冇同西部球隊打咁
總決賽係東西對戰西部王者kobe總決賽打垃圾東部 5 冠入面得02既投射命中率高於全隊平均值
一直我都冇講kobe唔掂 只係因為對比james

其實今年西書有d似當年kb
都係有mvp實力 沒戰績

kb有話過聯盟最似佢嘅人係wb
kobe》lebron
命中率

認真,唔係和平起肘打撚傻左夏登
lebron應該一冠都冇
作為kobe死忠 依家先知LBJ勁咁多

真係駁唔到
最撚好笑既係成撚日提Ray gun個球 LBJ都入球三分先追到 再唔好講bosh球offensive rebound 成日話邊個邊個救全家 籃球係5個人既運動
kobe》lebron
命中率

認真,唔係和平起肘打撚傻左夏登
lebron應該一冠都冇

打傻左
一個帶班抽波隊打final,不過0:4慘敗
一個帶班抽波隊打首圈光榮出局

兩個都勁,只係一個係全能怪物,一個無解殺手,其實講實力比黎都嘥氣

影帝james
出賣兄弟就唔要得啦,又話去熱火兄弟籃球,講到同wade,bosh 幾friend 幾friend ,根本當人契弟,用完即棄,仲要伏鳩佢地減左人工留佢

咁wade,bosh都拎到兩隻戒指呀

關咩事,講到佢兩個冇付出咁

Errr...咁James 走左熱火排第幾
Ring 又一齊攞左兩隻想番家鄉攞番隻又唔得?
用完即棄人地仲fd過打band?睇黎得你先知bosh wade 諗乜
唔係話佢人格冇問題但吹到佢又出賣又點真係哂氣, 冇佢唔覺bosh wade會champ 到

wade唔係係lbj黎之前champ咗次咩 一個都夠做啦

夠做?
騎入finals時候 wade係邊?
對手強度都唔同。有咩好比

你岩呀
LBJ 對既係73勝 球隊
今年仲多過mvp KD
史上 mj kobe都未對過既球隊
唔係兩個fans,但偏向中意kobe(動作好睇d啊嘛屌)

但乜撚兩個有乜好比果d收皮啦

奧拉祖雲定rubio好d啊

文無第一武無第二

一句講曬,你係主管,老闆話比你搵James/kobe + 4個綠葉球員

你搵邊個

樓主又係on9睇數據做乜撚

我話撚知佢0分0板0助攻,但佢可以守到任何完全入唔到波,咁佢都係屈架

反而角色球員難比,用途唔同

10個人 我唸9.5個都會搵lbj
4:1 刺

FOJ 做到????

https://www.youtube.com/watch?v=JTAVcuC1SI4

對73wins球隊 落後1:3 反勝,kobe做到?
lbj用當年kobe入唔到playoff 既陣容係西岸,可以打到入playoff?
當年隊湖人真係垃圾到冇人有

講咩四大天王,payton malone 半退休狀態

odom gasol 本身只係二 三線星

nash 半廢 howard 心態on9 極點想爭大佬

lbj 隊熱火 隊cavs
除左三位top stars
仲有d 球員願意 低價free agent 入隊

lbj 咪東岸霸王囉

sorry..
lbj真係絕對做到
你睇前年lbj finals咩陣? 都贏到2場
我就唔信kobe 夾同一班隊友 可以finals贏到gsw 2場
Lbj打法見唔小

Kb mj打法真係沒人學到

請問有邊個係lbj打法?
Lbj:wade同bosh只係兩條幫過我嘅契弟
唔好講到kb 無同過Nash ,dh 組巨頭啦柒頭。

咁都有當唔當打既分別, 同埋個問題係lebron 處理得差,自己柒,拉埋kobe 落水都唔會改變佢柒既事實

唔當打 你講晒啦

係巨頭潮流下,事實上真係好多人執住lebron組當打既巨頭黎屌佢,客觀事實,我都唔想

nash dh 嗰時當打???
LMAO

dh有傷完全垃圾
nash老到跑唔到

FOJ fans 真係垃圾

鳩猴個季籃板王
你要佢睇鳩比舞波執籃板實廢架

你反高比都冇可能撐得落果季既猴掛 連nash 都開聲屌柒佢唔識打pnr

係kobe能力問題
夾唔到隊友姐
我就唔信俾當年既Nash 同Howard lbj
會打得唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞