「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
佢算唔算係靠母幹?
牛佬鳩up話死人推銷路,而家讀者唔會買佢帳
佢係母被幹,又幹返人個妹
屌 睇嚟牛佬真係想4/16完書
夾返第一期出嗰一日
問題係啲野根本未畫得完
盟軍成堆人都出得兩格(特別係三聯)
仲要我諗都無諗過立花會直接喺嗰度同陳浩南打
正常都係打完轉場兩個人靜靜地打啦
成班洪興企定定睇住南哥隻揪再俾人殺
睇表演呀依家?
一個月唔到
一星期出得兩本,八本內無可能完到架喎
劍聖浩南
btw到底係我睇記錯定點, 到底係邊個要買起陳浩南?
首先佐敦出錢暗黑之門買兇,加上立花殺死班學生同校長個仔津九,要還人情暗黑之門,應承殺死陳浩南
我自己印象係陳浩南知道立花要殺自己, 所以高姿態炒起和興和同東英, 佐敦見勢色唔對又搵暗黑之門買起陳浩南(?)
2304期陳浩南知立花要殺自己, 決定炒起其他社團
2310期佐敦搵契爺請教, 嗰晚先決定搵暗黑之門
牛佬自打嘴巴,前言不對後語
立花與陳浩南正鬥得燦爛,拳來腳往,誰也不落下風......
剎那間,陳浩南的心臟被刺個對穿!
啊,是佐敦仔派來的殺手前來執雞!
九龍冰室結局
梁家仁不嬲寫佢個二代最食腦,同亞克又叫做打過下平手
突然寫到佢一個on99深入敵陣,唔夠揪要南哥解圍
人地叫如日方中呀
有腦嘅都唔會陪粉南玩呢壇嘢啦, 當年福田一役搞到洪興由盛傳衰, 成班二袋變哂孤兒仔, 隔十幾廿年知到自己唔擺得耐又哂多次冷都唔知死咗有咩面目叫老蔣同班兄弟
粉南疆愈老愈辣呀
愈老愈辣=call泰國king group+暗黑之門埋單
話時話
牛佬仲記唔記得山下忠秀個女
佢老母第幾期被幹?
撚記得咩,明明著左草但同三聯K1前又係香港出現返,仲要同綠武打氣

本期重點:佐維使出七百磅黯然銷魂神掌收察拉皮,不過臉上留下疤痕

陳浩南交棒比如日方中領導洪興陣營

陳浩南同立花準備交手⋯⋯

牛佬實牙實齒話死是但一個喎,今次中環混戰又話係咁死人,真係9up無極限
2 期書死一件
用袖撥飛刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞