「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
巴打不如cut書啦,我相信大家都唔反對
睇咗咁耐,都係為個情意結,直接啲講就係睇佢點完啫
大是大非,牛佬都搞啲咁嘅嘢,無謂嘥喺呢本垃圾度丫
十一年前開始睇,由第1期追返起,愈睇愈心淡,但都見悶悶哋會追下快報
而家香港咁嘅情況,牛佬仲可以咁仆街,都係嗰句,大是大非,今鋪真係覺得,係時候放棄喇
我都覺
你借場運動寫故仔可以
但仆街到醜化場運動,牛佬你含撚啦
屌佢老味牛佬條撚樣都算賤,封面就連續N期搞呢搞路食人血饅頭,內容就亂鳩咁噏嚟污衊抗爭。正一無屎窟...
支持cut書,牛撚根本同一般廢老冇咩分別, 都係覺得班後生垃圾、冇用、搞亂香港
今次真係連班熱狗死忠都唔會BUY你
睇死牛佬會翻炒犀牛, ET搞李文達劇情
我覺得果段都寫得幾好 同時借助ET依個敗類寫死埋分部
先唔講牛撚佢心底又想抹黑/睇低年輕人
佢d所謂口號寫得好鬼老尷
睇到都打冷震
25蚊一本 三日刊 一個禮拜比五十蚊去睇你啲垃圾抽水劇情 靚嘅封面又唔係牛撚你畫 封面話就話支持 劇情就完全唔係嗰回事 而家仲要加價cap水 onL9

其實咁多位巴打認為而家棄書係時候,但報攤越來越少,幫補少少老闆娘。雖然杯水車薪,我認為值得,順便喺度吹下水送牛佬一程

本期重點:陳浩南唔落疊,Cheap哥自討沒趣,索性有錢自己賺

Cheap哥要班雜魚綁鉛跑圈跨欄,操練身手,避免落單

Cheap哥指示班雜魚當正示威者係同路人,搭正下午三時,準備行動⋯⋯

寫到咁樣污蔑示威者,牛佬好撚嘢
Respect巴打

牛撚中撚晒熱狗毒
全世界講政治都係錯既
本土又屌港獨又屌
得佢地係真救世主
幫檔主有好多方法
我而家真係唔想巴打你再買落去
1蚊都唔想俾條撚樣賺
牛佬而家衰撚過廢老
利用新聞畫面make nosie內容瘋狂抹黑
我屌你老母
一本不買古惑仔
我知道完全抵制係無可能
但至少我地要行出第一步先
齊齊罷買罷睇
唔好再俾條撚樣食人血饅頭
黃洋達你條撚樣我知你有mon post 唔該你唔支持出少句聲唔好成個女人咁係背後做埋d小動作抹黑行動捧高自己你隻死熱狗一世都上唔到大場面認命啦光頭佬我屌你老母
chinazi boy
當日幫熱血時報搞發行就大義凜然咁話我陳浩南都係愛港嘅, 今日
咁粉南一向都唔係乜嘢民主鬥士, 牛佬你一係唔寫一係就寫好啲啦, 而家搞到兩邊讀者都反感
滿哥出場就冇睇,想知有冇咩主要人物收左皮?
道友南唔係一向都係陰險咩?牛佬8-9年前痴住光頭達已經唔惦啦。
滿哥死咗條𡃁如風,外援黑、白先生同老利王冠

滿哥條女依依比人妖金斬咗隻左手
屌佢老母牛撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞