「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
幫推左!
以後大家叫呢本野做支那/支納仔
本書內容係講緊,有人收錢抹黑示威者,做咩咁大反應啊各位
支納仔期期都咁樣抹黑,仲可以兜

熱共時報係咪開節目比你?
牛佬同熱時重有冇關係
熱狗仲未開mic鬧牛撚即係仲fd緊
我覺得南哥嘅表現其實都反應咗牛佬嘅心態
屌你老母各位巴打千奇咪撚再買見一個屌一個
又呃黃絲入面既一班蠢材買書
似乎冇人開和仔post,借位出個簡報先。

三十七話:左慈,曹操,劉備,孫堅,呂布齊集城內,因之前大戰關係,張角嘅「陰世召來」法術得以成功,城內死者全變活死人,無名者破軍施展陣法暫時擋住活死人。
左慈提出,要破法,先要再次殺死張角用法術復活嘅亡妻。衆人相議之後,決定由曹操及夏候兄弟留守,其他人突圍衝上祭壇殺張角同佢亡妻,
祭壇上,張角亡妻復活,但佢似乎唔認得張角,而且更用觸手插穿張角身體。
同一時間,羣雄相助左慈同高順上壇,破軍法術時限到,曹操夏候兄弟全軍扺擋活死人,祭壇下,高順叫左慈盡快上去。
張角倒地,佢亡妻身體原來被闇靈青蚺所佔,張角法術召錯人 正當青蚺想殺張角之際,左慈終於上到壇,用箭指向青蚺。
有人俾料
支納仔又抹黑

抱歉各位巴打,我依然犯賤

今期內容繼續抹黑,有巴打想睇我先分享

再一次對各位講句對唔住
請share
成本等佢啦

俾料我果位嬲到飛左本書落海

本期重點:Cheap哥偷襲速龍成功,但同時受咗幾棍,黑警話示武者咁勇武係索嘢

Cheap哥逃回示威者中,睇見賴尿中咗催淚彈。諗住轉場時,被自己人記者訪問話黑警拉低眼罩噴椒,鳩噏話永久失明,終身哮喘、自己又被警棍藕到內傷

茶餐廳班茶客睇到新聞咁講,就大肆破壞食肆

Cheap哥班人搭地鐵轉場到咗太子,喺地鐵破壞站長室及天眼

有個藍絲林伯見到問佢地做乜搞破壞,毀爛公物、被Cheap哥班人圍返轉頭屌老母,又屈個阿伯用手機偷影,成班人齊齊Dup阿伯

阿伯唔夠打,就拎把牛肉刀出嚟護身、隨即有途人提示黑警喺門口,叫Cheap哥佢地散水

Cheap哥一行人隨即換衫諗住搭地鐵逃逸,順手提示一個少女除眼罩上車

成群黑警結隊話由於太子站有個阿伯被打,一陣見到黑衫不分青紅皂白嚟打⋯⋯

牛佬呢期變本加厲,老屈示威者索嘢,黃絲茶客搗亂、太子站黑警打人係由於阿伯被打

牛佬我屌你老母啊
屌佢老母,下期開頭肯定cheap 精食女義士啦,仆佢個街,咁抹黑都得?
po去公海po啦
咪鬼再po去公海,由佢地繼續買書盲撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞