「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
如果易忠唔赦太子,當年和記一早炒起分部la,嗰陣車仔花面,天養不知幾想收和記檔
Sorry 入黎騎劫下

極熱血[MAD]如果光復香港有一首動漫主題曲?
https://lih.kg/1928277

一班學生整
希望更多人認識佢地

本期重點:長樂三條嘍囉天王比大飛同楊思樂收皮,如日方中越殺越有,但墮入險景⋯⋯⋯

斬撚完未啊?一個黑警都無
長樂收皮了,下個到中興
小馬又用不死之身換對面一個大底
全盛時期o既梁家仁可以每期如日方中幾多次
瞓咗無睇 到底小馬有邊場交唔係瀕死
出場嗰時話要做太子2.0
又教大飛功夫又盛
而家個角色變路人
都摺書, 小馬呢啲二線角色可能冇得留低
路人唔緊要,問題係越打越廢,一出場秒殺六星黑古、係澳門一個打成百個、重傷狀態都同宮本一五五波,之後就開始跌watt,比地中海打柒、返香港比陳浩南兇、連紅先生都砌唔贏、最近弱到連揪四個二代都贏唔到
畢竟這就是江湖啊
俾九尾吸哂啲童子功走

本期重點:如日方中面臨險境,神人南帶住大天二替身現身助拳,仲有舅父大飛趕到,三英戰對家

綠帽武同跛仔高成功殺低對頭大將

小馬被世彰捅咗一刀,情況危急⋯⋯⋯

屌,而家群斬咗成個月,完得未
再好打咪又係血肉之軀, 畀人斬咁多刀都唔訓低
仆街南為左一己私欲拉晒幾位好兄弟個仔一齊比人劈,仲要人地老豆保佑你? 笑撚死
睇預告唔會死啦小馬
如果真係死唔會咁用小篇幅輕輕帶過
話哂老角色
就四月啦喎,幾時先肯摺埋
而家又係到垂死掙扎
同上上回大飛斷手一樣
儲緊氣出阿二戰神
牛佬話梁家仁從小到大既支柱係大飛
自己寫過乜真係完全唔撚記得 小分支都算啦 主線都可以錯 真係on撚鳩
君主上左路,陶傑同鳩紋龍應該都快

差唔多無晒戲份
應該無常另外2個手下(唔記得咩名)死先
光輝,介鵬呢兩個尊貴會員,出場目的係為咗死
究竟邊度尊貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞