「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike

唔柒信牛佬條撚樣無mon post,今期幅牆唔同曬

本期重點:繼續街頭混戰

Cheap哥一群示威者唔夠紅衫軍揪索性撒退,去咗新蒲崗工業大廈檢討情況

老屈示威者大被同眠

Cheap話擺特朗普上枱,應該係美國旗遊行

下期小菁可能會比Cheap哥啅

屌你老母臭閪,牛佬話自己無立場,就唔好期期食人血饅頭搵錢啦仆街
前線女義士,已經唔會著背心短褲啦,做吓資料搜集唔難啫,下期又想屈女仔免費性服務,仆你個街牛撚
真係好撚仆街,唔爭在寫埋小菁得14歲啦,屌佢老母
其實單眼華我都覺得ok 個形象都幾好 但係唔知點解要整跛志高
係 未盲之前都有番d氣焰
比陶傑跣左鑊都聰明番諗住佢跟楊過蒲會有睇頭
之後又無啦啦整鳩盲佢 又變隱形人

本期重點:Cheap哥諗過度過,都係食唔過小菁

滿哥讚Cheap哥搞亂連東英紅衫軍都出動,解放軍出城指日可待

Cheap哥嘅屎橋真係玩屎⋯⋯

好撚無鳩聊
冇話可説.辛苦巴打
肯定係畀人屌到仆街,先扭橋冇食小菁
求下各位真係支持呢場運動既唔好再買呢到漫畫啦好唔好你而家買一本係助長緊佢抹黑我地呀.....倒不如將呢廿幾蚊捐出去
勇武ching係比十蚊報紙檔book書 牛撚係一蚊都賺唔到

抱歉,工作繁忙遲出快報

本期重點:Cheap哥嘅屎橋十分成功,趕退黑警,又老屈示威者再胡亂毀壞公物

Cheap哥有個痛錫佢嘅家姐,不幸生癌死咗,先變得荒唐胡混生活

黑警聯同東英反攻,小菁頭中警棍,Cheap哥想帶佢走避嗰陣,被肥貓追上⋯⋯

又話有血有淚,無鳩聊嘅一期
以牛撚弱智思維,Cheap哥之後一定洗白,然後死Q埋
分分鐘俾警犬開真槍射死
順便屈埋義士做黑社會

本期重點:肥貓聯同黑警打謝Cheap哥一群示威者

牛佬借陳浩南把口批評後生示威者

陳浩南同大飛找上失意嘅Cheap哥⋯⋯

繼續悶同拖
熱狗呢幾個月影都唔見,乘機借古惑佬踩兩腳攞彩
永遠都有五虎

本期重點:陳浩南睇唔過眼東英勾結黑警打示威者,搵Cheap哥商量。

陳浩南率領一群二代搞東英檔口⋯⋯

牛佬條撚樣話回歸古惑,咪又係洪興鬥東英
來來去去都係洪興聯盟鬥東英聯盟 啱啱追返哂蛇貓門 蛇貓門啲組織大混戰同互隊仲好過古惑仔
好佩服巴打你期期都買仲要UP上黎比我地睇精華 我真係無追好耐 係耐唔耐睇下你D精華知道佢仲UP緊乜
下期好似講雷霆搞立花?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞