「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (7)

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
借錢
又係鳩抽
有啲地中海溝口水堅/靚坤嘅影子
呢d角色吸引喎
下期唔會滿哥做軍妓掛
條on9佬唔係想一路鳩拖等現實場運動發展下話
我覺得牛佬會寫殺警情節

本期重點:滿哥先請Cheap哥屌西,食法國大餐、再相討條件

最後以二千萬成交,不過Cheap哥會拎五百萬嚟辦事、事成剩下嘅袋袋平安

Cheap哥搞選拔大會嚟挑選30個滋事分子,口號係光復香港,勇不可擋⋯⋯

牛佬家下拎時事嚟抽水,唔知點收科
最後又咪比錢收買
成鳩日九唔搭八抽時事水 牛撚個腦
屌你老母咁撚樣騎劫天琦句口號
仲要講到明班友係收錢做野
牛佬忽撚左?
定根本係鳩達idea
收皮啦屌你老母
叫雞屌到床都爛但隻雞冇事係咩玩法
咁睇,牛佬條粉餅似係想用呢件Cheap精嚟變相復活地中海...
.....係咪又係黃X達D山埃IDEA?

玩時事唔係唔得, 但係咁樣抽? 牛佬你無野吓話?

雖然佢咁寫其中一個想法應該係等大陸D網站唔敢UP佢本書........
多數光頭達諗嘅,熱狗响呢排又想洗底
所以話牛佬真係冚家產嚟
用個濕鳩封面呃人買書, 你本濕鳩書係黑社會書嚟架, 仲要內容醜化埋成場運動, 又呃光環又拖後腳, 正冚家產
不嬲牛撚都係廢老心態覺得班後生on99架啦
你睇佢寫二代寫到pat屎咁就知
最勁既始終係班老野呀

本期重點:Cheap哥收下滿哥嘅錢,與手下賴屎、賴尿商量反中亂港大計

Cheap哥鳩作口號會令黑警扯火
香港警察,污糟辣遢
香港警察,至撚衰格
香港警察,頭尖額窄

Cheap哥派咗兩條雜魚喺連儂牆打藍絲

Cheap哥撞見陳浩南,想同佢合作搞亂香港

而家場抗爭運動比牛佬污名化,仲夠膽死加到$25,牛佬你去仆街啦
似十口 弓金 王, 寫
嘩,$25本
依本垃圾都要25蚊
s屌你老母牛佬咪撚再借封面呃人買入面內容不停抹黑
我屌你老母呀而家
快撚d摺埋你本柒鳩古惑佬食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞