【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
某d差佬成日吹能到好有理想好有抱負又乜又七
點知心虛攪到要扮消防 溝女時朵都唔敢響
你話笑死唔笑死

Black Metal
朋友識佢,幾年前tinder有出嚟飲嘢,有約砲,不過我fd 拒咗
黃耀明嚟美國開
俾我就貼佢上連登, 不過我friend 慈悲為懷
The Twilight Sad!
唔遲呀 我都係呢個時間去
係冰上面行好正
我頭先揸車到咗先發覺冇帶銀包所以冇車牌

好彩冇出事俾狗逗同入到場睇show
有好多問題
火車係咪搭1號 隔日一架
個網又未有3月車
如果book晒機票酒店先 好驚到時架車唔啱日子
聽日有免費show, 溫下書先,其實除咗第一隻冇聽過其他

Clockenflap睇過.
佢啲live好一般. 都係得第一隻碟好聽.
我spotify都覺得悶悶地,應該都係唔去
The album features James Blake, Aaron and Bryce Dessner (The National), Jenn Wasner (Wye Oak), Channy Leaneagh (Polica), Moses Sumney, and more.

8/30

Freak folk / prog folk

一聽到呢首就諗起上年春夏的時間

😌😌😌😌

https://youtu.be/G54_PYN1Sp4

https://open.spotify.com/album/1Yg57d0GXf7ko3fiEmUBvb?si=Z8w33nwWSU6c4fxZHv4wNg
自從返左教會,我都冇聽black metal 了

哈利路亞 🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞