【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
我係慚愧
你當我係感情用事 理想主義者
我試過以和理非既手份走上前
事後感受 好似入左班細路所在既地獄 感受到佢地感受緊既恐懼
個世界唔應該係咁 至少唔應該係佢地黎受
我放唔低佢地先選擇留低

都係果句 各自努力 各有各做 唔好令自己後悔
明明好攰
但唔想訓
近排轉左用自由鳥,其實都係smt,但so far都冇點試過load空氣
即使係發緊夢(雖然我唔係前線)都只係要等多幾廿秒咁
我都用緊csl, 夠期一定轉smartone

重有成個月, 但呢排已經係度煲緊佢哋嘅舊碟.
you’re 100% correct
BLOODTHIRSTY BUTCHERS - 青春

https://youtu.be/LldfE2pxrQs

Post Hardcore/ Emo

幻彩fing香江
屌啦唔見The Voidz咁玩法
The Strokes真係班友嘅生財工具嚟
睇fb都覺得好開心 😄快樂抗爭
你做我做全民抗爭
交棒接力
回氣休息再行更遠

Officially 收了皮 停止活動
早知上年唱片市集見到咁平就買多幾隻做士啤
好難得有韓國band玩得咁細緻
冇左影巧耐
好鍾意

上次搬屋有啲事
有一堆cd無拎走到
唔知有無漏低隻bloodthirsty butchers
無正式點算過
快d搵 吉村san絕響
Sor 啊,又賣下廣告。

今個星期日,夢遊時份少不晚。但中間如果想抖下氣可以支持下小弟的活動。

活動Link:https://www.facebook.com/events/338940130342904/?ti=icl

買飛Link:https://www.putyourself.in/event/new-romantic-city/

請咗日本City pop新星Pictured Resort嚟香港玩,搭土炮仔 Science Noodles 同Meovv。

(係啊,Pictured Resort係White Noise推好行果隊啊)

上個禮拜有巴打介紹我聽,出咗碟唔夠一個月,RIP

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞