【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike

Dark Ambirnt/ Drum n Bass

聽日機場對外
後日牛屎對內

一樣重要!
一樣重要!
一樣重要!
嘥~~氣!
正喎 始終都係聽慣啲pop 啲
輕口味 易入口啲
amnesia scanner
Holly Herndon 我淨係聽過Movement
Movement 好experimental吓唔易入口
後兩隻pop啲的嗎?

Akira Kosemura + Haruka Nakamura - Afterglow

好似貼過好多次

https://music.apple.com/hk/album/afterglow/265561179?l=en
我淨係聽咗PROTO 比我預計中pop
慈祥鵬 過聖誕 問我要啲乜嘢玩
第一次聽
仲要同mc仁合作
好似係 但呢隻我都好中意
呢個係一個潮州嘅幫派,咁雙槍雄講潮洲話都合理丫
試過返大陸睇順便媾女
咁潮州人又唔係下下都bu人地阿麼嘅
有冇人下星期睇Chinese Football 一齊嗌武漢加油?
https://lihkg.com/thread/1324174/page/1

幅圖呢條link入面嘅人影嘅
有無巴打依家喺日本
演出時俾Thom Yorke知道香港發生咩事
真係比我講中.
有Nothing字嘅band今年嚟晒.

We call upon the people
People have this power
The numbers don't decide
Your system is a lie
The river running dry
The wings of a butterfly
And you may pour us away like soup
Like we're pretty broken flowers
We'll take back what is ours
Take back what is ours
One day at a tim
連最有顧忌嘅公務員同埋港鐵打工仔都出聲罷工同準備罷工啦
你地聽日唔係唔出黎呀?

聽日將軍抽車
反政府為名
殺警黑為實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞