【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
我地一路堅持只為下代有個舒適啲自在啲既環境
都唔係而家
呢排出咗Simlish版Pristine

Post 錯, sorry

Slowcore/ Shoegaze

好耐冇聽shoegaze
香港邊個台好用?
我張卡依幾日係出面成日斷到仆街 好唔方便做野
睇完 stranger things 再聽埋D soundtrack ,又要再等2年
90係最後幸福果班 :
捉人
猜大王
nokia / sony Ericsson
mp3 player

老了老了,而家00後 band 聽唔入耳
the strokes 終於有ny show, 但貴到離譜, 不了
我見啲人買都買唔到
千祈唔好SunMobile 成日load空氣
未睇過想睇, 但唉見成舊水都係山頂位, 企位兩舊, 留返d錢買玩具好過
次次出嚟fing下笠百幾萬美金就走
想睇都冇得睇
真係點解咁貴呢, radiohead 企位先一舊, strokes 點收多一倍

唔通new years eve 倒數都要收錢
好似Ticketmaster會因應幾多人買緊加價
貴即係真係好多人買緊
Radiohead點賣飛唔清楚,可能冇Ticketmaster咁仆街
同埋唔好太睇小The Strokes喺NYC啲主場優勢
ticketbastard
睇black midi 算, $18
我用csl 成日load空氣
如果得一個地方遊行都仲好
5號走幾場有幾次乜都load唔到
我係架車到都好迷茫唔知應該去邊
最慘我幫外媒做我partner唔係香港人又係唔熟邊個台好一齊中撚左伏用csl
有時想聯絡係其他地區做緊野既手足都聯絡唔到
攪到一load空氣就兩條友企撚左係到
不過都有可能係太多人攪到網路擠塞都唔出奇

我今日都係出面一段時間
右上角4g未曾試過多過兩格
定係我部機已經壞鳩左
太長唔quote CSL係狗也不屌的 轉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞