【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
星期日有Idles, Deafheaven, Say Sue Me, Mumford & Sons
Deafheaven, Say Sue Me !!!
暫時星期日去得過
有kooks同aurora
零興趣
地道福建話教室
https://lih.kg/1421836

仲難過咩puu Lee ar more
佢地自己人發音同潮州話一樣都係架gee冷
一飛難求既居然Babymetal 唔係headliner係咩玩法?
唔想咁多毒撚去?

Power Pop

黑馬黑馬黑馬黑馬黑馬黑馬黑馬
Netflix有今年最期待日劇全裸監督睇
希望可以幫大家出下火
Fleetmac wood 字體咁細, 淪為三流 un band
其實最大字體嗰啲全部都冇興趣.
要去到細字先有野想睇.
我諗佢將平時啲演唱會放埋一齊做lineup會好好多.
d headliner 咁雞
唔識喎,同fleetwood mac 有冇關係
屌柒左,冇野了 我以為係 Fleetwood Mac
又係red hot chili pipers 嗰d friend, 以為玩night club show 咁正仲要$20 點知去到原來係蘇格蘭風笛band
我第一眼都係咁諗
但其實係另一隊野黎,勁易睇錯
攪唔清
Aurora
BabyMetal
Idles
依三個單位點解唔會係大字

不過盧廣仲我覺得可以
我有隻喺white noise買嘅吉村秀樹cd喺手
我個frd教我
係sai li lou moo gi bai
改得呢個名都係專登架啦

Ambient Pop/ Art Pop

17年走漏眼既碟
為左睇idles 同deafheaven
我會去
Idles 香港唔知會唔會好似我係外國睇咁樣
一場punk/ post hardcore show 可以集齊廢青 廢中 廢佬 西裝友 黑絲ol 學生 麻甩佬 gay佬 gay婆 花生友咁大同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞