【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
壓力大就想買野
想買耳機
我作為森記fans見到momentum TW同Ie 500 pro好似幾能正咁
Sagong
A Careless Fellow=Sagong

#korea #lofi #country pop #alternative
https://music.apple.com/hk/album/a-careless-fellow-sagong-ep/1478241735?l=en
其實我今晚有d緊張 我怕我個細路女拍檔聽日會係popo面前做傻事

I'm still standing in the same place where you left me standing..
罷課不罷學

Alt Metal/ Groove Metal/ 5DemandsNot1less
講真條條例對我嚟講係五大訴求之中最唔重要嗰樣,係四餸一湯嗰碗湯

It’s a Government Land
條柒婆都on9 拉咗過千人 學啲藍絲計數方法 每人坐十年 加晒就一萬年 DLLM 一萬年嘅青春 你咁樣想我哋返去訓覺 你當我哋係on9藍絲定黑警呀?

Art Pop/ 5DemandsNot1less

Rage Against the Machine - Evil Empire
#Rap Metal #5DemandsNot1less
林鄭食屎
Evil Empire China

豚愛特攻隊 - 海豚刑警
https://youtu.be/ZrpZB8-VBD0
齋睇cover已經覺知呢隊嘢有啲料

太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 聽日就係手足頭七
依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞