【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
記得之前喺度講跑步 有幾個巴絲話自己係沙田友 屌 沙田友真係好高汁

https://www.youtube.com/watch?v=SeQ1OZLQ0TI

Warm Drag - Warm Drag (2018)

初黎步到
21號記得上街
咩app黎?未見過
tidal ?
Tidal
Yes
都有family plan
係冇咩日本野同廣東歌
估唔到見到有人用tidal
我個account好似已經荒廢咗好耐,不過無join plan
sorry 又miss左
火車我其實唔係咁答到你
因為嗰陣得10定11日,所以只係坐左兩程火車,其他靠飛機
一程由海參崴去內陸一個城市,跟住搭飛機去irktusk,即係出發去貝加爾湖個城市
另一程由irktusk搭去novosibirsk
所以答唔到你全程要搭邊架
網站方面,我嗰陣係經呢個買,唔知會唔會比官網貴:
https://trains.realrussia.co.uk/transsib/?state_id=5aa158e6b29e6
如果唔放心就睇多幾個台灣blog參考下
住馬鞍山 半個沙田人
搵到人夾family plan就抵玩 而且音質好過Spotify
啱啱join返個trial 嚟試下,又幾好

係好正
幾時先會tyrant destroyed

沙田友咁能高質

Synth Funk 巨band
呢個網都只係訂到三個月後嘅車
好驚計錯數book錯酒店日子點知嗰日冇車

ikt返香港我會去novosibirsk轉機出去玩一日
多唔多嘢玩

A Tribute to Wilco’s Yankee Hotel Foxtrot

諗緊之後應該spotify同tidal兩個一齊用,
有啲歌tidal無, 有啲又spotify 無,
如果可以sync 到saved songs 就好
兩年前spotify 話會出HI-FI quality, 出到而家都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞