【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXX

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
我都係呢個禮拜先聽, 有d歌我都幾鍾意, 不過需要時間消化
佢d solo 嘢除咗the eraser 同AMOK外都未得閒聽
咪就係你介紹我先聽
Absurd
日日春d野唔多啱我

Footwork

Welcome To Crystal Valley Mall - モールFUTURE/PAST
鐵粉就係要咩都要儲
咁誇
Munch大大啲推介
我浮誇就緊嫁啦
[發夢]我係一個賣左幾年衫既SALES
https://lih.kg/1333955

認真POST求幫推
幫你download
呢期聽啲日本band都無中,keep住loop下啲前兩年white noise煲果堆,咩D.A.N.啊Yogee New Wave

聽歌聽到有少少倦怠
Superstring
The Grand Design

#korea #progressive rock #improvisation
http://superstring-kr.bandcamp.com/album/the-grand-design

近排煲開The Buzzers嘅live, 發覺入面個小提琴囡囡之前就係玩呢隊我一直好鍾意嘅superstring
清你教一下啲後生點操體能可能仲好 班細路仲雞過呀叔我 睇到就嬲嬲豬
利申 中年呀叔 間唔中都會做一下HIIT 不過真係好撚辛苦但有啲嘢平時唔努力就一世 屌那媽 頂硬上啦大家
早就睇左喇
覺得呢條片完全附合我嘅要求,唔影場景觀眾無謂野,淨係影住隊band,focus喺玩緊樂器嘅雙手,令人知道每件樂器發生緊咩事,仲有靚聲
睇到我好開心

王菲 - 只愛陌生人
開到荼蘼嗰句
"一個一個偶像 都不外如此"
諗起奶共Alan, B哥哥呢兩條粉皮
越聽越頹
開到荼蘼係成隻album最癲嘅歌
好depressing
精彩玩dance-rock,無其他歌咁灰
蝴蝶/郵差叫做成隻碟風格最pop嘅歌
郵差同蝴蝶相比編曲係變咗(詞就當然唔同喇)
首詞好多人解讀係延續約定
好嬲 屌你老母
一定要光復元朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞