香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
Trainspotting 2

咁快睇咗?

今晚Sony pictures 優先場
有點睇唔慣咁高清畫面
原來深水埗間UA 係高登果位

不過愉景會係邊間院線呢

藍絲老闆 2選1

Mr Wong 咁進取

咁快睇咗?

有點睇唔慣咁高清畫面

未睇過上集係咪唔適宜入場,聽講好多關連位

Yes
至少數到4度有同上集呼應

我續咗會
主要係因為佢啲位置就到我
兼且last minute買飛比較易
當儲分換飛好過嘥

可以優先咩

我意思係無乜人去
last minute都比較易買飛

Last minute 都無人睇就知嘉禾有幾趕客
D 觀眾眼睛是雪亮的

不過愉景會係邊間院線呢

藍絲老闆 2選1

Mr Wong 咁進取

林生都係藍絲 2選1了

咁快睇咗?

有點睇唔慣咁高清畫面

Yes

應該唔止

咁快睇咗?

有點睇唔慣咁高清畫面

Yes

應該唔止

希望唔錯
利申: 鐘意上集

我續咗會
主要係因為佢啲位置就到我
兼且last minute買飛比較易
當儲分換飛好過嘥

可以優先咩

我意思係無乜人去

我就唔會益呢間濕鳩公司anymore

冇計,Sky真係平過Grand 好難唔俾佢撬走

咁我祝你好運吧
唔好過期d 分蝕比佢

唉好想Grand返返去08年個價位
啲櫈霉曬仲學人加價

Grand 收得貴d我接受到。
生日同積分獎都幾抵

不過愉景會係邊間院線呢

藍絲老闆 2選1

Mr Wong 咁進取

林生都係藍絲 2選1了

Mcl 仲開。唔係掛

咁快睇咗?

有點睇唔慣咁高清畫面

Yes

應該唔止

其實好多

咁快睇咗?

有點睇唔慣咁高清畫面

Yes

應該唔止

希望唔錯

我無失望

可以優先咩

我意思係無乜人去

我就唔會益呢間濕鳩公司anymore

冇計,Sky真係平過Grand 好難唔俾佢撬走

咁我祝你好運吧
唔好過期d 分蝕比佢

唉好想Grand返返去08年個價位
啲櫈霉曬仲學人加價

Grand 收得貴d我接受到。
生日同積分獎都幾抵

但係佢副謁好殘啦,淨係門面同廁所早幾年裝修過
震震櫈而家虧過啱啱開嗰陣
同埋初初好似唔係一套戲五分,如果冇記錯
但係由細睇到大對佢有情意結先繼續做會員 好叉貴

有點睇唔慣咁高清畫面

Yes

應該唔止

希望唔錯

我無失望

咁如果當係一套新戲咁睇會點,好難明
唯有搵返上集劇情惡補下

唔得
一定要重溫1 才有感覺
秘密任務 都可以啊
有笑位 有打位
只係個尾趕收工了少許
盧根3級

Yes

應該唔止

希望唔錯

我無失望

唯有搵返上集劇情惡補下

唔得
一定要重溫1 才有感覺

咁我放棄了
無謂晒左套戲,上集成廿年前都應該搵唔到碟

一街都係喎
Update + share 下

1. 講返清楚D 這個世界的角落(個名叫開順口D)
係口碑上過你的名字, 另外一個原因係有好多人睇完覺得真係好睇而且覺得能年玲奈俾垃圾前經理人公司封殺太過份而係網上力撐, 於是口碑好而票房都成為奇蹟(同埋幫能年出返一口氣, 呢期黑公司俾清水富美加個宗教大戰都無時間搞佢, 最新消息係同公司搖錢樹gakki都透口風想離巢...開花生係時候)

不過又想講, 我真係好撚唔想安樂買大路日本片, 做PR已經垃圾到浪費左好多好戲, Elle話上到個過程實在核突到我朋友想杯葛
我有D朋友話唔係安樂買你香港有得睇咩? 屌, 如果唔係安樂買我覺得香港唔上都無問題, 一個觀眾鬧因為垃圾PR而睇唔到自己想睇既戲唔得咩? 寧願唔買都唔好買左都浪費左套戲, 你睇下SCOOP?

2. 聲之形如果再遲一個月上新映就好大鑊, 因為日本5月出碟, 加上日日都有人走去問新映, 都推到佢做野, 你5月先上我買碟唔入場啦

3. 驕陽開始搶多左日本片, 澳門12月電影節套求生走佬大家庭(survival family)本來估垃圾安樂買黎浪費, 知道驕陽買左爭D想開香檳慶祝

4. 睇何者的話, 睇下張宣傳品有D料係手入場會ok D, 我鍾意個Twist夠dark

5. Moonlight好睇, 希望佢有獎

6. 大創業家來講整體好睇, Michael Keaton做到果種仆街味
但巴福斯派飛又係垃鳩圾, 早到竟然俾FGW第一行最側邊個位
不過後來我自己搬上去F行

7. 頭先睇埋海邊的49000
I can't beat it

8. 聽日睇cine hub 台灣民歌docu 四十年, 夜晚睇沉默
已經睇左D日本天主教做功課

Yes

應該唔止

希望唔錯

我無失望

唯有搵返上集劇情惡補下

唔得
一定要重溫1 才有感覺

咁我放棄了

一街都係喎

迷幻列車呢套戲基本上問下HMV有無或者去bc摷下都應該搵到
見有海報送 買埋T2 soundtrack

希望唔錯

我無失望

唯有搵返上集劇情惡補下

唔得
一定要重溫1 才有感覺

咁我放棄了

一街都係喎

迷幻列車呢套戲基本上問下HMV有無或者去bc摷下都應該搵到

唔使問,而家上續集ws cdw hmv都實擺當眼處
橙色盒洲立出好易認

應該唔止

希望唔錯

我無失望

唯有搵返上集劇情惡補下

唔得
一定要重溫1 才有感覺

咁我放棄了

一街都係喎

周街都係 yes
見有海報送 買埋T2 soundtrack

幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞