香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike

電影發行商:求其啦,出碟咋嘛,改咩名都一樣啫,是旦啦

好地地一套好戲搞成咁

多謝安樂唔上

乜真係安樂咩,我記得一開始個預告係環球香港個youtube up架喎

總之唔係安樂,應該係果三大其中一個,定係之後嫌唔掂又過返比安樂

講左好多次
環球Sony 20th Century fox 都係安樂代理at HK

即係代理安樂,以上品牌就係屬於宣傳?

好似係安樂旗下有公司分別代理呢三大,而佢地之間互相係competitor關係,冇記錯fox係一間叫kentac既代理

Michael Bay連ED209都買到返嚟?

好地地一套好戲搞成咁

多謝安樂唔上

乜真係安樂咩,我記得一開始個預告係環球香港個youtube up架喎

總之唔係安樂,應該係果三大其中一個,定係之後嫌唔掂又過返比安樂

講左好多次
環球Sony 20th Century fox 都係安樂代理at HK

即係代理安樂,以上品牌就係屬於宣傳?

好似係安樂旗下有公司分別代理呢三大,而佢地之間互相係competitor關係,冇記錯fox係一間叫kentac既代理

你岩
其實大家都係安樂系
只係不同team 負責上映發行同推廣
留明
想請問上網買飛既話,官網app定hkmovie/movieexpress抵d
想請問上網買飛既話,官網app定hkmovie/movieexpress抵d

Movie express 有咩著數
愛無懼色the grand翻生,仲變左個好colorful既海報

但我覺得外國張海報靚d
初戀日記一般

Movie express 有咩著數

兩個途徑都係link返去各院線官方姐
初戀日記一般

改個咁既戲名未睇已經先入為主覺得差

戲名差唔等於套戲差既 我覺得就算拍得唔係幾好但係都感受到製作班底既努力
初戀日記一般

改個咁既戲名未睇已經先入為主覺得差

戲名差唔等於套戲差既 我覺得就算拍得唔係幾好但係都感受到製作班底既努力
最正 麥家琪
電影節有乜心水?

有無巴打幫下手?
差小小可以升級
聽日我會買多2張imax 應該差$320到

有無巴打幫下手?
差小小可以升級
聽日我會買多2張imax 應該差$320到

票房 找人幫手啦
電影節有乜心水?

《龍先生》睇落幾得意
睇左沉默,呢種節奏仲要做兩個半鐘唔止,意志無咁堅定都死,我自己睇得中間都攰攰地

我又覺得ok
無訓過
電影節有乜心水?

《龍先生》睇落幾得意

會睇 殺兄同樂日
睇左沉默,呢種節奏仲要做兩個半鐘唔止,意志無咁堅定都死,我自己睇得中間都攰攰地

我又覺得ok
無訓過

今日睇完早場,一路睇又唔覺有觀眾打喊露
愚見認為套戲唔錯,情感強烈之餘故事幾有味道。 老手真係老手,穩穩陣陣咁做都有唔錯的水準。
知唔知mcl睇beauty and the beast可唔可以用BEA i-coupon?

冇話唔得,可以試下
以我所見只係冇"折扣"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞