香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
27套經典電影Youtube免費睇

https://www.dailydot.com/upstream/free-movies-on-youtube-public-domain/

有Metropolis啊
Hkiff

我會睇 夜行動物
愛國雙驕
慾望號妖獸
畢作虧心事
殺兄同樂日
夢鹿情緣

大家呢
UA

個網死左
有無人話我知Logan imax係咪落左
有無人話我知Logan imax係咪落左

Yes 上美女與野獸
第11屆亞洲電影大獎21號j2直播
乜以前有直播開既咩?
第11屆亞洲電影大獎21號j2直播
乜以前有直播開既咩?

無,前幾屆去咗澳門搞就無任何電視台播
我記得以前國際台有轉播過
有無人睇左its only the end of world
louis係咪真係要死,即係臨到尾都係算,費事講真相要佢地傷心比個幻想佢地?最後果鏡佢跌落地果舊係咩黎
LOGAN UA用唔用得分換飛?

而家得

而家得

THX,不過得返冇咩場
個會員4月頭到期...唔想續
仲有D分要清左去

而家得

THX,不過得返冇咩場
個會員4月頭到期...唔想續
仲有D分要清左去

好啊
UA 愈做愈差
個會員制仲要團購網有得買
愈做愈cheap
改編史提芬京著名小說《The Dark Tower》
金像影帝Matthew McConaughey、 Katheryn Winnick主演
2017年7月上映

金像影帝Matthew McConaughey、 Katheryn Winnick主演
2017年7月上映

見到啲樓反轉晒又諗起inception或者dr strange
2017年7月上映

見到啲樓反轉晒又諗起inception或者dr strange

一套戲拍曬成八九本書?
金敏喜柏林攞影后套戲都係4月6
【新片消息】

3月30日 羅曼蒂克消亡史(UA Fi lms)
4月6日 海盜大亨(Edko)
4月6日 等一個人的心灣(Edko)
4月20日 一週的朋友(UA Films)
日期未定 The Circle(Bravos)
【新片消息】

3月30日 羅曼蒂克消亡史(UA Fi lms)
4月6日 海盜大亨(Edko)
4月20日 一週的朋友(UA Films)
日期未定 The Circle(Bravos)

圓美圈套 5月
而家先知一念無明編劇係黃進女朋友
下星期上,好想快啲睇
百記個70積分換買一送一好狗
明蝦單身撚

你可以去電影中心
60分2套戲

香港叫乜名

香港叫乜名

唔該上面巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞