香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
港版波士BB搵左龜頭配音 不了

睇英文版 我發覺好多粵語配音都好差,就算有啲話好地道好搞笑,我都覺得好麻麻

近年最出色得zootopia

近年我覺得lego系列都配得幾好
港版波士BB搵左龜頭配音 不了

睇英文版 我發覺好多粵語配音都好差,就算有啲話好地道好搞笑,我都覺得好麻麻

近年最出色得zootopia

近年我覺得lego系列都配得幾好

Lego Batman
真係睇英文版好過
秘密任務

唔錯
但係大橋之後有少許畫蛇添足

馬sir中肯
咁都仲可以未死

好明顯 最尾個段有d 刻意營造出來
仲有點解鐵元可以隨便拎個模?長官無阻止

不過overall 都ok
發花痴妹妹好正

根本條橋嗰個位就可以完場

我覺得條橋果度跟平時啲套路,奸角一定未死 允兒後面消失左
聽日睇爸不得你快樂,其實咁長充唔充實?
即係會唔會特別有啲位係比你感覺唔夠乾淨俐落講得耐左咁?

我見到成16x分鐘都有d驚 好驚會有位訓著
睇戲一訓一好易清醒唔到
🎬 【#HKIFF41】開幕電影《春嬌救志明》世界首映
第四十一屆香港國際電影節的開幕電影為影迷期待已久的《#春嬌救志明》,是導演彭浩翔繼《#志明與春嬌》及《#春嬌與志明》後的第三部曲。#楊千嬅 與 #余文樂 絕妙演繹這對港人熟識的情侶,以港式尖酸幽默延續他們的愛情故事,將於4月11日晚上在香港文化中心大劇院世界首映。戲票 #可遇不可求,撲飛趁早!

無左麥曦茵做編編套戲低質哂

其實都估到係呢套做開幕

彭浩翔d戲咁高質,點岩我呢d文化水平低的觀眾啊,不了。
要睇了 希望ok啦

等你包膠
要睇了 希望ok啦

等你包膠

好多德國式幽默會會心微笑,但係成套野都騎騎呢呢,可能有啲象徵式橋段睇唔明 女主演技 唱歌同臨尾開party都唔錯 長毛怪
睇得好開心
估唔到係咁

你同蛋大巴打同一場?
好想申請insight pass

好貴

我UA 暫時仲有30000幾分
MCL 近2000分
Mp 3000分
應該暫時未有需要insight pass
虛擬都市 4月6日上映
戲夢浮花係咪抽起唔上?

之前見過trailer

戲夢浮花係咪抽起唔上?

之前見過trailer

係見過trailer

好貴

我UA 暫時仲有30000幾分
MCL 近2000分
Mp 3000分
應該暫時未有需要insight pass

我去開bc睇
Mcl ua一年睇唔夠十次
仲有成四張mcl 卷未用但就到期
戲夢浮花係咪抽起唔上?

之前見過trailer

係見過trailer

IMDb 5.7
今晚家庭日睇羅根
老母係狼叔fans
戲夢浮花係咪抽起唔上?

之前見過trailer

係見過trailer

如果真係唔上應該過多排CD鋪見

又一城間戲院keep住有張海報喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞