香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
戲夢浮花係咪抽起唔上?

之前見過trailer

係見過trailer

如果真係唔上應該過多排CD鋪見

又一城間戲院keep住有張海報喺度

我都見過 仲以為一早上完
留意,各大院線「休」惠時間:

九展 星影匯: 會員贈劵、買一送一優惠券、會員折扣優惠、信用卡優惠不適用於下列電影及時間︰
-《盧根》2017年3月2日 - 2017年3月8日
-《美女與野獸》2017年3月16日 - 2017年3月29日

UA : 所有優惠券、750/1000分贈券於以下時間停用

- 所有《美女與野獸》首2週 (16/3/2017至29/3/2017) 場次
- 所有《盧根》首週 (2/3/2017至8/3/2017) 場次
- 所有《金剛:骷髏島 》首週 (9/3/2017至15/3/2017)

百老匯:所有信用卡折扣優惠、bc VIP會員折扣、bc VIP會員買一送一優惠、贈券、貴賓券及Insight Pass-30分優惠不適用於與片主有特別協議之電影:"2D / 3D 美女與野獸" (16-22/3/2017) 除美國運通銀行信用卡之星期四及五買一送一外、"第十一屆鮮浪潮國際短片節"。

MCL : *以下優惠不適用於《美女與野獸2D 真人版》:

- 所有電影贈券(包括60分贈券及生日贈券) 不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 所有信用咭、EPS、PPS折扣優惠不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 東亞信用咭折扣優惠不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 所有會員折扣優惠及「$20戲票現金券」不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 「MCL會籍之買一送一戲票優惠券」不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

MCL : *以下優惠不適用於《美女與野獸3D 真人版》:

- 所有電影贈券(包括60分贈券及生日贈券) 於上映期間不適用。

- 所有信用咭、EPS、PPS折扣優惠不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 東亞信用咭折扣優惠不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 所有會員折扣優惠及「$20戲票現金券」不適用於2017年3月16日至2017年3月29日上映之所有場次。

- 「MCL會籍之買一送一戲票優惠券」於於上映期間不適用。

Cinema City :

Logan - 所有會員買一送一優惠及積分、信用卡優惠將會於2-15/3 停用

美女與野獸 : 16-29/3 停用

The Grand:

所有信用卡折扣優惠及會員優惠不適用於下列電影及時間
盧根 3月2日 - 3月8日
美女與野獸 3月16日 - 3月29日

嘉禾:

所有信用卡推廣及其他推廣優惠均不適用於以下與片主有特別協議之電影:
所有特備節目
所有版本之《盧根》 (包括優惠券,贈券)
所有版本之《迷幻列車2》 (包括優惠券,贈券)
所有版本之《回魂凶鈴》 (包括優惠券,贈券)

美女與野獸 待定
講鏟片摺左?
講鏟片摺左?

ryan成日間唔中發神經停幾日
慣左
講鏟片摺左?

慣左

今次會唔會黎真
講鏟片摺左?

慣左

今次會唔會黎真

邊度講?
講鏟片摺左?

慣左

今次會唔會黎真

邊度講?

岩岩先出左post
講鏟片摺左?

慣左

今次會唔會黎真

邊度講?

岩岩先出左post

Sorry原來唔係Ryan出post, 自

cap漏左一句:漢堡包完場個陣派

cap漏左一句:漢堡包完場個陣派

為咗個包用黨國app?不了
其實
銅鑼灣UA 點樣上去最快 我記得以前去過一次 搭左好多次扶手電梯 其實有無LIFT
過兩日諗住沖去睇戲 有D趕時間
其實
銅鑼灣UA 點樣上去最快 我記得以前去過一次 搭左好多次扶手電梯 其實有無LIFT

有Life直上個層架喎
係大電視下面排哂隊就係架啦
其實

有Life直上個層架喎

thanks
其實

有Life直上個層架喎

其實上平台搭裡面架lift 仲快
講鏟片摺左?

慣左

今次會唔會黎真

邊度講?

岩岩先出左post

Sorry原來唔係Ryan出post, 自

終於出番post
其實

有Life直上個層架喎

上平台即係
其實

有Life直上個層架喎

上平台即係

即係商場中庭,電梯上到中庭之後行10點鐘方向有架上寫字樓嘅𨋢,嗰部𨋢直達13/F
其實

有Life直上個層架喎

上平台即係

即係商場中庭,電梯上到中庭之後行10點鐘方向有架上寫字樓嘅𨋢,嗰部𨋢直達13/F

仲要一出𨋢已經係售票處
第四十一屆香港國際電影節將於四月十一日至四月二十五日舉行。雖然目前香港國際電影節協會已透過其Facebook專頁披露了部分選片及主題,可是仍未公佈整部電影節全數選片,據悉有關詳情將於下周二的記者招待會公佈。
T2

UA Megabox 會整返VIP House
另外仲有DBox

UA戲院破天荒舉行迪士尼《美女與野獸》單身特別場,讓你於化身童話場景的UA iSQUARE夢幻長廊,結識愛電影的她/他。映前30分鐘UA iSQUARE Phoenix Bar提供精美小食,讓你與有緣人相聚閒談;電影開始時,則自由挑選座位,讓你選擇與哪一位共同細味這齣關於真愛的電影。

日期: 2017年3月16日(四)
時間: 19:00 (19:30開始播放電影)
地點: UA iSQUARE鳳凰影院(地址:尖沙咀彌敦道63號國際廣場7樓)
電影:迪士尼《美女與野獸》3D版本
名額:男女各18名
票價:港幣$150 (包Phoenix Combo一客)
預購詳情:由2017年3月9日中午12:00起於UA iSQUARE票房發售。

小食包括鬆餅/ 爆谷及汽水/ 熱茶。
首10位購票之觀眾可獲迪士尼《美女與野獸》茶具套裝一套。

【最新作品 - 《毒。誡》】

由銀都機構有限公司出品,金像獎導演劉國昌執導,影帝劉青雲、古天樂、張晉、林家棟、江一燕、吳孟達、譚耀文等主演的內地版電影海報《毒。誡》曝光。

毒行江湖,迎刃而誡

點解要出左殘體海報先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞