香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
救殭清道夫幾有趣

但我覺得打殭屍少左d
救殭清道夫幾有趣

但我覺得打殭屍少左d

無期待下去睇覺得打殭屍場面都還好 babyjohn啲戲屎左好多
救殭清道夫幾有趣

但我覺得打殭屍少左d

無期待下去睇覺得打殭屍場面都還好 babyjohn啲戲屎左好多

都係睇錢小豪同林明禎嘅啫
救殭清道夫幾有趣

但我覺得打殭屍少左d

真心真係為左撐新導演同錢小豪+殭屍題材
救殭清道夫幾有趣

但我覺得打殭屍少左d

真心真係為左撐新導演同錢小豪+殭屍題材

啲特技咁流(比起韓國美國),越多殭屍打套嘢咪越難睇
嚟緊套炸紅隧仲流
大家會點對付d睇戲講野撚
頭先睇隔離對情侶煩撚到
我出聲屌佢 佢竟然叫我包場啦 點解可以咁無恥
頭先睇隔離對情侶煩撚到

大大聲屌佢玩大佢囉,睇下邊個柒

已經好大聲屌佢 但佢地根本認為無問題
再嘈落去驚影響到其他人
ua做問卷有200分
ua做問卷有200分

做左

已經喪插
頭先睇隔離對情侶煩撚到

岩 我會同佢玩佢
一念無明
頭先睇隔離對情侶煩撚到

岩 我會同佢玩佢

「而家冇人想聽你旁述,要包你哋包!」
lm
Grand Kornhill Cinema 明日重開
《訪 ‧ 嚇》GET OUT

香港上映日期:2017年5月18日

◇驚慄力作,融合幽默、諷刺和恐怖元素
◆大膽並直接的碰觸美國種族關係的敏感神經
◇權威網站Rotten Tomatoes:專業評分- 99%靚蕃茄
◆勇奪美國首週票房冠軍 + 三週累積票房破億

https://youtu.be/15UqaAUbOLU

Sevens Sisters (2017)
What Happened to Monday? (original title)
Sci-Fi, Thriller | 2017 (UK)
準備睇一念無明
準備睇一念無明

不多講了
https://www.youtube.com/watch?v=axU1aTlrNB4
柏德遜 Paterson 5月4日
好流

康怡咁就叫裝左修
好流

康怡咁就叫裝左修

開咗?
好流

康怡咁就叫裝左修

開咗?

聽日開,今日比傳媒參觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞