香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
想請教下大會堂3d係咪用翻平時嗰d眼鏡就得?
我有幾副寫住real@3d

應該係
唔放心就打上電影節協會問

似係安樂買? 爛片黎 同一個導演點解唔買佢套惡魔蛙男

真係唔知

原來係洲立

洲立專入爛片

我好好奇洲立其實主要靠咩收益黎繼續營運

洲立出碟個department標個價企得好硬
賺唔少

應該係

thx

應該係

thx

打上問聲安全d

Welcome
今日 票房應該FF8 橫掃
岩岩入左MCL club
佢係貴d但佢一開波就送兩張飛
果日兩日人去睇 所以照飛價+8蚊就入左會
所以都抵屌
但岩岩上佢官網話MCL JP約滿 4月中收皮
咁MCL Plus其實會蝕左d
馬sir簡介果度可以 提返下
馬sir好有心
支持你繼續努力,個post幫到好多人,我都睇左一兩年

蝕左d? 唔明啊
又一城仲有大house 1

Btw thanks for your support

有part 講mcl club 既卷冇得係JP用, 所以話mcl plus會好D
但依家JP要執
今日 票房應該FF8 橫掃

票價取勝
4月27 高先 我的失常日記
有無人已經對3D電影好厭倦?
以前就話好新奇 e+就無乜驚喜
有無人已經對3D電影好厭倦?
以前就話好新奇 e+就無乜驚喜

一向只睇2d
岩岩入左MCL club
佢係貴d但佢一開波就送兩張飛
果日兩日人去睇 所以照飛價+8蚊就入左會
所以都抵屌
但岩岩上佢官網話MCL JP約滿 4月中收皮
咁MCL Plus其實會蝕左d
馬sir簡介果度可以 提返下
馬sir好有心
支持你繼續努力,個post幫到好多人,我都睇左一兩年

蝕左d? 唔明啊
又一城仲有大house 1

Btw thanks for your support

有part 講mcl club 既卷冇得係JP用, 所以話mcl plus會好D
但依家JP要執

但係MCL plus 全天候8折
星期二除外
【又有好消息!】巴福斯發行,《卡露的情人》導演托迪希恩斯全新力作,《永遠的愛麗絲》 (Still Alice)金像影后 #茱莉安摩亞 Julianne Moore,《斷背山》金像提名女星 #米雪威廉絲 Michelle Williams合作新片《Wonderstruck》榮獲提名本屆康城影展競賽組別。

【好消息!】巴福斯發行,《單身動物園》導演尤格藍西莫(Yorgos Lanthimos)及男主角哥連法路(Colon Farrell)再度合作新片《The Killing Of A Sacred Deer》榮獲提名本屆康城影展競賽組別。

巴福斯快到
【又有好消息!】巴福斯發行,《卡露的情人》導演托迪希恩斯全新力作,《永遠的愛麗絲》 (Still Alice)金像影后 #茱莉安摩亞 Julianne Moore,《斷背山》金像提名女星 #米雪威廉絲 Michelle Williams合作新片《Wonderstruck》榮獲提名本屆康城影展競賽組別。

【好消息!】巴福斯發行,《單身動物園》導演尤格藍西莫(Yorgos Lanthimos)及男主角哥連法路(Colon Farrell)再度合作新片《The Killing Of A Sacred Deer》榮獲提名本屆康城影展競賽組別。

巴福斯快到

又估唔到咁快手

巴福斯快到

又估唔到咁快手

http://www2.mclcinema.com/MovieSet.aspx?id=10510&visLang=1
無意發現迷情花月特別場,其實係咪即係唔會上,咁樣限量放映左就算
http://www2.mclcinema.com/MovieSet.aspx?id=10510&visLang=1
無意發現迷情花月特別場,其實係咪即係唔會上,咁樣限量放映左就算

無野了,洲立FB po左
https://www.youtube.com/watch?v=8mTJkOuULcw
Amanda Seyfried

見到洲立已經
https://www.youtube.com/watch?v=8mTJkOuULcw
Amanda Seyfried

見到洲立已經

RT 33%

巴福斯快到

又估唔到咁快手

波b有彩蛋
波b有彩蛋

有咩彩蛋?
定係你當俾我玩多陣啦係彩蛋
波b有彩蛋

有咩彩蛋?
定係你當俾我玩多陣啦係彩蛋

最後既最後,出晒credit之後
[8:45]
其實無乜特別,性質就好似deadpool最後出黎提你離場咁,可睇可唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞