香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
奏不起的風琴 ok 唔羞差

有換票證 遲d 睇

有巴打話一般,我覺得
可能係因為最後都有懸念未解,或者令人有唔圓滿感覺
https://www.youtube.com/watch?v=qlYugTZxpCs
[慎入]Sean Penn驚世作品香港預告
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

之前有無其他戲試過就算出左碟之後都會上正場
好想入場睇
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

bc sunday
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

睇完之後,覺得套片唔想上正場既原因係
太偏鋒
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

我知有,但係唔岩時間
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂

以前唔識,以為淨係擺明安樂字眼果啲已經比佢地晒左一係唔上/特別放映
最近聽你地講返安樂都係代理返四大,即係安樂喺殺片上仲更加罪大惡極

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂

以前唔識,以為淨係擺明安樂字眼果啲已經比佢地晒左一係唔上/特別放映
最近聽你地講返安樂都係代理返四大,即係安樂喺殺片上仲更加罪大惡極

百老匯同amc都係安樂
夜行動物 好睇

可惜香港唔上正場

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂

好想入場睇

我今晚睇電影節
文化中心
Full house
都叫做係大銀幕下睇過

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂

百老匯同amc都係安樂

唔係講戲院,之前聽你地話名義上好似環球呀,fox,sony果啲,原來都係關安樂事

太偏鋒

其實已經唔難入口

安樂

百老匯同amc都係安樂

唔係講戲院,之前聽你地話名義上好似環球呀,fox,sony果啲,原來都係關安樂事

I mean除咗嗰啲之外連呢兩間都係安樂揸住
脫皮爸爸調到8月上?痴撚線
4月27,高先其實係咪無腦,又排多套我的失常日記自己撼自己(伊朗式遷居)
首先27號有Galaxy2 Marvel大片已經保守估計霸左果期7成既上映,仲走去送死
都唔知話佢勇定on9好
強po留名
4月27,高先其實係咪無腦,又排多套我的失常日記自己撼自己(伊朗式遷居)
首先27號有Galaxy2 Marvel大片已經保守估計霸左果期7成既上映,仲走去送死
都唔知話佢勇定on9好

我的失常日記會睇
都唔知話佢勇定on9好

我的失常日記會睇

4月好多戲睇
舐血成人禮 有無香港公司入左?
都唔知話佢勇定on9好

我的失常日記會睇

我的失常日記 上映戲院:
1/ AMC 太古廣場
2/ Cinema City
3/ The Grand
4/ 澳門大會堂
都唔知話佢勇定on9好

我的失常日記會睇

1/ AMC 太古廣場
4/ 澳門大會堂

。。。。。。。屌
都唔知話佢勇定on9好

我的失常日記會睇

1/ AMC 太古廣場
4/ 澳門大會堂

。。。。。。。屌

咁睇cinema city囉屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞