香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
你地睇完戲 會唔會去解讀套戲背後嘅弦外之音?
我次次都係咁

都要睇下睇果時咩狀態
有時吸收得唔係咁好,理解紙面既劇情都唔算穩陣,仲要我睇有無弦外之音就難啲
Metroplex 會員
300分換 指甲刀人魔 特別場 戲飛
拆彈專家 換票証
我次次都係咁

要睇下咩戲
popcorn movie就唔洗咁認真睇
聲之形 情感細膩

但後面略嫌矯情左d
hell or high water
hell or high water

呢套唔錯
有張metroplex免費飛下個禮拜到期, 但好似冇咩想睇

我覺得呢期愛無懼色同hell or high water都唔差既
但就好睇個人喜好

我覺得呢期愛無懼色同hell or high water都唔差既
但就好睇個人喜好

Heel or high water
虛擬都市都好睇

但就好睇個人喜好

虛擬都市都好睇

呢套我星期日睇

但就好睇個人喜好

虛擬都市都好睇

虛擬都市 metroplex 無
可能睇29+1
優先場應該用得卦?
我係會員積分換嘅coupon

但就好睇個人喜好

虛擬都市都好睇

可能睇29+1
優先場應該用得卦?

虛擬 mp未上之前,好似喺即將上映度見過
原來最後都係無
我次次都係咁

都要睇下睇果時咩狀態
有時吸收得唔係咁好,理解紙面既劇情都唔算穩陣,仲要我睇有無弦外之音就難啲

好試過連finding dory都可以解讀做"希望D觀眾保護海洋生態"
我次次都係咁

都要睇下睇果時咩狀態

試過連finding dory都可以解讀做"希望D觀眾保護海洋生態"

我次次都係咁

都要睇下睇果時咩狀態

試過連finding dory都可以解讀做"希望D觀眾保護海洋生態"

咁你又無錯,小朋友睇完係應該要諗到呢啲野

但就好睇個人喜好

虛擬都市都好睇

可能睇29+1
優先場應該用得卦?

優先場唔得
打過去問過
再唔係你可以login 上網試

可能睇29+1
優先場應該用得卦?

優先場唔得
打過去問過
再唔係你可以login 上網試

內部的伺服器錯誤

Trying to get property of non-object

當網頁伺服器正在處理您的請求時, 發生了一個內部錯誤. 請回報此一問題給 the webmaster.

謝謝.

試到了, 唔用得
咁睇愛無懼色
試到了, 唔用得
咁睇愛無懼色

睇果時完全唔知貝專納land係邊個非洲國家
到片尾:哦,原來係xxxx
對呢啲又學到野既戲真係唔錯
平時真係好少會知道呢方面既野
《第53屆百想藝術大賞》電影部門提名名單:

最佳作品:《哭聲》、《密探》、《屍殺列車》、《下女誘罪》、《阿修羅》

最佳導演:金成洙《阿修羅》、金知雲《密探》、羅泓軫《哭聲》、樸贊郁《下女誘罪》、洪常秀《等一個人的心灣》

新人導演獎:延相昊《屍殺列車》、允佳恩《我們》、李耀燮《犯罪女王》、李朱英《單身騎士》、李賢珠《戀愛談》

最優秀演技獎(男):郭度沅《哭聲》、宋康昊《密探》、柳海真《Luck Key》、李秉憲《Master》、河正宇《活埋35夜》

最優秀演技獎(女):金敏喜《下女誘罪》、金惠秀《告別單身》、孫藝珍《德惠翁主》、尹汝貞《酒神小姐》、韓藝璃《最壞的一天》

助演獎(男):金義城《屍殺列車》、馬東錫《屍殺列車》、裴成宇《The King》、嚴泰九《密探》、趙震雄《下女誘罪》

助演獎(女):金素貞《The King》、羅美蘭《德惠翁主》、裴鬥娜《活埋35夜》、千玗嬉《哭聲》、韓志旼《密探》

新人演技獎(男):都暻秀《哥》、柳俊烈《The King》、禹棹奐《Master》、池昌旭《虛擬都市》、韓在英《再審》

新人演技獎(女):金泰梨《下女誘罪》、金煥熙《哭聲》、允兒《秘密任務》、李相熙《戀愛談》、崔秀仁《我們》

劇本獎:《哭聲》(羅泓軫)、《密探》(李志旻/樸忠泰)、《下女誘罪》(樸贊郁/鄭書景)、《阿修羅》(金成洙)、《我們》(允佳恩)
好嬲呀
點解Fast & Furious 8 康怡淨係得3D MX4D?
等我之前仲買咗幾set套票
真係好嬲
好嬲呀
點解Fast & Furious 8 康怡淨係得3D MX4D?
等我之前仲買咗幾set套票
真係好嬲

普通版本等11號開賣啦
嘩虛擬都市好睇到
嘩虛擬都市好睇到

係好正
嘩虛擬都市好睇到

係好正

睇得好爽,希望得利上耐啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞