香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
秘密任務

唔錯
但係大橋之後有少許畫蛇添足
秘密任務

唔錯

馬sir中肯
咁都仲可以未死

好明顯 最尾個段有d 刻意營造出來
仲有點解鐵元可以隨便拎個模?長官無阻止

不過overall 都ok
發花痴妹妹好正
mcl 會員係咪無左8折優惠

你睇Logan 大片首1 或2周自然無折

其實會員大片冇折真係好離譜
濕鳩如ua最多都係停幾星期唔比用分換飛 唔會連折都冇
Mcl呢點真係

Mcl呢點真係

無停啵
啲新戲係唔係多數逢星期四上映?
同埋點解係星期四嘅?

聽過啲發行前輩講,係因為想星期六日最多人睇戲前上映,等啲人睇左先 儲下口碑,想票房好啲

Mcl呢點真係

無停啵

係喎自膠
希望佢以後大時大節唔好再停 雖然我係咪都好少聖誕新年睇戲
秘密任務

唔錯

馬sir中肯
咁都仲可以未死

發花痴妹妹好正

果part多既另一個證據就係
無捉埋妹妹,有無發覺佢由頭到尾都係間屋入面
之後要去到咁遠拍綁架可能佢唔得閒拍,搞到有bug無捉埋佢

都係 少女時代成員嘛
D 期實好緊張
大橋上應該完係因為
鐵令講返老婆加少少flashback,之後有啲感動,個反派當跌死而ending真係合理啲

你呢個ending 唔錯

Mcl呢點真係

無停啵

係喎自膠

聖誕新年。或者迪士尼大片先停。定律左咁

Mcl呢點真係

無停啵

係喎自膠

聖誕新年。或者迪士尼大片先停。定律左咁

其實根本sub 9
同埋點解係星期四嘅?

聽過啲發行前輩講,係因為想星期六日最多人睇戲前上映,等啲人睇左先 儲下口碑,想票房好啲

戲院禮拜五夜晚開始多人
一來儲口碑
二來睇人編禮拜六日啲戲點排先賺到最多,將禮拜四多人睇放大院,少放細院
三來排新預告,多人睇嘅可能仲有廣告商落廣告,又賺一筆
四來禮拜四甩碌都冇咁大影響,禮拜六日先上第一場甩碌就gg

好似係
同埋點解係星期四嘅?

戲院禮拜五夜晚開始多人
一來儲口碑
二來睇人編禮拜六日啲戲點排先賺到最多,將禮拜四多人睇放大院,少放細院
三來排新預告,多人睇嘅可能仲有廣告商落廣告,又賺一筆
四來禮拜四甩碌都冇咁大影響,禮拜六日先上第一場甩碌就gg

好似係

係 星期四係睇反應來調節場次
星期三排馬不能
星期五太遲反應不來
星期一 二 少人睇戲
跑馬
何者 還可以
何者 還可以

個尾幾震撼
秘密任務

唔錯

馬sir中肯
咁都仲可以未死

發花痴妹妹好正

根本條橋嗰個位就可以完場
秘密任務

唔錯

馬sir中肯
咁都仲可以未死

發花痴妹妹好正

根本條橋嗰個位就可以完場

btw係唔差嘅,不過同一導演前作Tunnel出色啲
呢套遲秘密任務一星期上,安樂發行應該有旗下院線加持
睇完迷幻列車2散場時個人好空虚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞