香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #2

1001 回覆
44 Like 4 Dislike
Btw 收到風影藝可能又有變動

唔係又一間cinema City 啊?

未知成不成事
Tbc
傾緊續約

唔撚係掛

唔撚係掛

影藝睇過一次無下次
豬頭骨cc都接?

唔撚係掛

影藝睇過一次無下次
豬頭骨cc都接?

影藝接手之後都好似無大裝修過

唔撚係掛

影藝睇過一次無下次
豬頭骨cc都接?

三號院

要搭lift上又係幾奇趣

唔撚係掛

影藝睇過一次無下次
豬頭骨cc都接?

三號院

要搭lift上又係幾奇趣

多數行樓梯

唔撚係掛

未知可唔可以成功續約
如果不續約就下年摺埋
搬去新界
開新戲院可唔可以upgrade下d設備
幕細,唔隔音,聲薄
4K + 全景聲是基本吧
就爆post
幕細,唔隔音,聲薄

你講jp?

影藝都冇曬十蚊舊戲場啦淨上大戲邊配到影藝個名
幕細,唔隔音,聲薄

你講jp?

主要想講百老匯
幕細,唔隔音,聲薄

你講jp?

主要想講百老匯

JP本身已經係4K mon, 加埋全景聲就perfect池 希望CC可以keep住用返2個大院
幕細,唔隔音,聲薄

你講jp?

主要想講百老匯

JP本身已經係4K mon, 加埋全景聲就perfect池 希望CC可以keep住用返2個大院

JP兩個大院,糖街應該全細院做分流
2017 新片上映時間 更新至 24.4.2016
(資料由 馬SIR、我要五隻貓、狗和狼的時間、雪人也出火 等巴打提供及整理)

4月27日
春嬌救志明
你還會在嗎
禁斷之百合
Brain On Fire (我的失常日記)
The Salesman (伊朗式遷居)
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (銀河守護隊2)

5月4日
同囚
喜歡.你
虐殺器官
秘密:屍憶緝兇
Gifted (天賦的禮物)
Paterson (柏德遜)
Going In Style (搶錢耆兵)
From The Land of The Moon (迷情花月)

5月11日
29+1
Alien: Covenant (異形:聖約)
‎Personal Shopper (鬼魅時尚)
King Arthur: Legend of the Sword (神劍亞瑟王)

5月18日
失眠
雌貓們之夜
一週的朋友。
Get Out (訪.嚇)
The Circle (圓美圈套)
Graduation (畢作虧心事)

5月25日
Neruda (流亡詩人聶魯達)
The Dancer (巴黎影舞者)
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (加勒比海盜:惡靈啟航)

聲稱5月
Unlocked (恐襲解碼)
The Last Face (戰地仁心)
Bleed For This (熱血狂拳)
The Last Word (玩轉身後字)

6月1日
Baywatch (沙灘拯救隊)
Wonder Woman (神奇女俠)

6月8日
Polina (翩翩人生波麗娜)
The Mummy (盜墓迷城)
Ocean's Eight
World War Z 2 (地球末日戰2)

6月15日
嫲煩家族2

6月22日
The Distinguished Citizen (玩謝大作家)
Transformers: The Last Knight (變形金剛:終極戰士)

6月29日
今晚打喪屍
The Beguiled
Despicable Me 3 (壞蛋獎門人3)

聲稱6月
蕩寇風雲
原諒他77次
Survival Family

7月6日
Wiener-Dog (臘腸狗四圍走)
Spider-Man: Homecoming (蜘蛛俠:強勢回歸)

7月13日
Cars 3 (反斗車王3)
War for the Planet of the Apes (猿人爭霸戰:猩凶巨戰)

7月20日
Dunkirk (鄧寇克大行動)

7月21日
Valérian and The City of a Thousand Planets (星際特工:千星之城)

7月27日
報告老師!怪怪怪怪物!

聲稱7月
狂獸
毒.誡
喵星人
明月幾時有
西謊極落之太爆太子太空艙
Rough Night (姊妹欲蒲團)
The Dark Tower

8月10日
Snatched (帶著老母去旅行)
Annabelle 2 (詭娃安娜貝爾:造孽)

8月17日
愚行錄

8月24日
The Autopsy Of Jane Doe (無名屍詛咒)

聲稱8月
脫皮爸爸

9月7日
IT

9月28日
The LEGO NINJAGO Movie (LEGO旋風忍者大電影)
Kingsman: The Golden Circle (皇家特工:金圈子)

10月19日
Geostorm (人造天劫)

10月26日
Thor: Ragnarök (雷神奇俠3:神域末日)

聲稱10月
Blade Runner 2049 (銀翼殺手2049)

11月16日
Justice League (正義聯盟)

12月14日
Star Wars: The Last Jedi (星球大戰:最後絕地武士)

待定
女士復仇
大樂師.為愛配樂
建軍大業
東京夜空最深藍
尋找一生未完的約定
再審
去吧!啦啦兵團
Raw (舐血成人禮)
Coco
Porto (情留波圖)
Chronic (非常看護)
Taj Mahal
Afterimage (殘影)
Wish Upon
Their Finest (編寫美好時光)
The Teacher (唔多掂老師)
The Neon Demon
The Unknown Girl
On Body and Soul (夢鹿情緣)
The Hitman's Bodyguard
What Happened to Monday?
《毒。誡》正式香港海報
#劉青雲 #林家棟 #古天樂 #張晉 金像級演技交鋒
#劉國昌、#陳文強 實感中引爆最強戲勢

5月18日 傳奇再現

#毒誡 #DealerHealer

諗起近期get out張poster
《毒。誡》正式香港海報

5月18日 傳奇再現

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/142652_b61b1f10b0948909a94e5a73ad9405dd.jpg[/ img]

加埋同囚呢三張
《毒。誡》正式香港海報

5月18日 傳奇再現

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/24/142652_b61b1f10b0948909a94e5a73ad9405dd.jpg[/[/url] img]

加埋同囚呢三張

我指呢張
高登UA幾時開
高登UA幾時開

三月收鋪

又要改間格

我估至少年尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞