天蠍係咪孤獨一生

504 回覆
77 Like 152 Dislike
一齊咗幾耐?

三年
真心講 我每日同佢一齊都覺得好開心

我身邊最好朋友係天蠍
男朋友又係天蠍

巨蟹座真係同天蠍好夾

個個都話巨蟹同天蠍好夾
但我真係覺得一齊辛苦到仆街,好撚攰

分手啦
其實天蠍簡單啲嚟講 就好似隻貓咁,你一認識佢個陣 會好惡 但你試下用耐性+好多嘅愛同佢相處,令佢放低戒心 就自然會慢慢好嗲你 好痴你

我認走去試人係好賤格架,但我敢相信 唔去試你嘅天蠍 唔係真心想同你長久

每段感情未必做得好好,可能有時脾氣好臭 會罵會嬲,但會盡力咁對伴侶好,每次發脾氣後 都好後悔,每分每秒都會諗起你 諗緊要點改善自己,點對你好 直頭如果可以嘅話 會好想打鑊發脾氣嗰個自己..

都係個句,你令一個天蠍真正愛上你嘅話 你會係依個世界上最幸福嘅人

喱種算唔算m底?
我覺得天蠍係渴望被人了解但自尊心又好重
想你知但極唔鍾意比你踢爆內心嘅諗法
咁會好冇安全感 除非已經相愛咗好耐

天蠍簡單啲嚟講就係有嚴重愛情潔癖

巴打都中咗好多 天蠍有時想對方了解佢, 但你估中咗嘅話佢又會惱羞唔認 最好係用暗示嘅方法, 簡單啲嚟講就係自悲到盡頭, 但又死要面

垃撚圾天蠍
自卑又死要面想要人氹
知道對方唔會認同自己嘅自卑
或者視你自卑嘅嘢係一回事 而去氹你扶你起身
唯有靠自己改變
但愛情潔癖詳細係點?

利申垃撚圾天蠍
喱種算唔算m底?
我覺得天蠍係渴望被人了解但自尊心又好重
想你知但極唔鍾意比你踢爆內心嘅諗法
咁會好冇安全感 除非已經相愛咗好耐

天蠍簡單啲嚟講就係有嚴重愛情潔癖

巴打都中咗好多 天蠍有時想對方了解佢, 但你估中咗嘅話佢又會惱羞唔認 最好係用暗示嘅方法, 簡單啲嚟講就係自悲到盡頭, 但又死要面

垃撚圾天蠍
自卑又死要面想要人氹
知道對方唔會認同自己嘅自卑
或者視你自卑嘅嘢係一回事 而去氹你扶你起身
唯有靠自己改變
但愛情潔癖詳細係點?

利申垃撚圾天蠍

無錯 分咗手先知自己幾垃圾, 小小嘢就發脾氣大小姐咁, 其實只係想人氹 嚟彌補自己脆弱嘅自尊 人地對你好就永遠淨係識得寸進尺 唔諗人地感受

btw我自己係如果感受唔到對方全心全意愛自己, 為自己附出一啲嘢(鍾意test人)係唔會同對方一齊 我啲fd話我就係愛情潔癖, 對感情從來都唔會放寬去俾機會人
巨蟹座係咪會孤獨一生。又毒又有精神潔癖。

I know that feel bro.....
但天蠍真係好麻鳩煩

利申:同天蠍一齊緊嘅巨蟹

想問下你地係點開始嫁? 兩個都係收收埋埋既星座 有咩問題係未都唔講出嚟解決?
我都係天蠍
有女有老婆
你自己毒就毒啦
天蠍呢個垃圾星座
我係
我巨蟹
伴侶天蠍

我準備愛佢一生一世❤️

一齊咗幾耐?

巨閪配天蠍係絕配

天蠍實在太陰暗
又難估 又收埋好多秘密

人地對你好嗰陣就唔受
對你差你就狗咁追住人

忽冷忽熱
食屎啦

啱呀問你感覺點又唔撚答 一問關於感覺嘅嘢就淆撚曬底咁
懶係有方向其實你都唔知做緊乜撚
收皮啦天蠍屌曬你老母

天蠍座好需要安全感架,要真係確認對方可信先會講心事
同埋天蠍座好敏感,當佢sense倒你好似唔多想聽嘅時候佢就會即刻唔講,下次你再問佢都唔會再講架喇,因為認定左你唔係真係想聽
但天蠍嘅愛係濃烈,當你係被天蠍認可左嘅人,你會比佢嘅愛緊緊包圍,佢會盡力令你成為世上最幸福嘅人
利申: 天蠍

我係天蠍,好凖

天蠍座就注定孤獨終老
身邊啲天蠍座朋友全部60歲都未結婚
如果你搵到一個天蠍座嘅結左婚我就去死

我朋友下年結婚
佢同佢女朋友都係天蠍
收皮 比天蠍派帽
以後唔同天蠍一齊
成日收收埋埋

唔係個個天蠍都係咁,有啲只會長情一個落去,我就係咁

係你異性朋友小啫
已經唔關星座事
收皮 比天蠍派帽
以後唔同天蠍一齊
成日收收埋埋

唔係個個天蠍都係咁,有啲只會長情一個落去,我就係咁

係你異性朋友小啫
已經唔關星座事

尋找巨閪女
啱呀問你感覺點又唔撚答 一問關於感覺嘅嘢就淆撚曬底咁
懶係有方向其實你都唔知做緊乜撚
收皮啦天蠍屌曬你老母

同埋天蠍座好敏感,當佢sense倒你好似唔多想聽嘅時候佢就會即刻唔講,下次你再問佢都唔會再講架喇,因為認定左你唔係真係想聽
但天蠍嘅愛係濃烈,當你係被天蠍認可左嘅人,你會比佢嘅愛緊緊包圍,佢會盡力令你成為世上最幸福嘅人

我係天蠍,好凖

天蠍忽冷忽熱 我又嬲又對佢冷淡
咁樣大家鬥冷都唔係辦法,但係又想佢知道成日咁樣令人好辛苦....

我係天蠍,好凖

天蠍忽冷忽熱 我又嬲又對佢冷淡
咁樣大家鬥冷都唔係辦法,但係又想佢知道成日咁樣令人好辛苦....

一齊緊既咪氹返佢 天蠍D撚樣/閪女人受軟唔受硬

互相追求緊/Flirt緊既話 唔理佢就得
除非佢對你無興趣 唔係隔一陣佢已經會自己仆返埋黎架啦

利申 天蠍撚樣
但天蠍真係好麻鳩煩

想問下你地係點開始嫁? 兩個都係收收埋埋既星座 有咩問題係未都唔講出嚟解決?

但天蠍真係好麻鳩煩

唔係天蠍 係你啫

邊有關係同女朋友都係天蠍都兩年幾,仲日日熱戀期咁

垃圾天蠍!我點會連輸2次係你地身上

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞