天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
氹 唔氹好快冇
佢會記住你唔搵佢
天蠍座係垃圾
天蠍最鐘意cheat

仲要有咁快得咁快
出盡飲奶既力去氹
天蠍配對Post
係 其他星座都係孤獨一生 人類就黎絕種
所有方法都試過 佢亦都block哂 7日都氹唔好係咪無。。我真係好愛佢
個人經驗咋,唔一定隻隻天蠍都係咁
天蠍做嘢係關哂所有門都會留返隻窗
試諗下會唔會仲有其他聯絡方式
再唔係就從身邊既閨蜜入手
唔一定要直接搵到佢,但一定要比佢知你有搵過佢

巴打加油
宜家呢一刻 我做咩佢都好似好討厭咁 當時我做錯野 個一刻我亦都氹唔好 佢話自己念到好清楚而想分手
就連佢身邊既fd都叫我唔好搵佢
講緊係咁講
邊個女仔唔鐘意比人著緊
試多排先再決定
不過最緊要都係睇你咩原因散,如果係踩到天蠍底線真係華陀返生都救你唔到
咁其實都算係底線黎既。。仲要唔係第一次 只係佢第一次爆同第二次爆 中間都有做過而佢無抗拒過 我以為佢改變
咁神仙都難救
天蠍肯比多次機會你已經執到
但你都仲要嚟多次...
佢話唔鍾意係條街有親密行為 攬同錫 咁第一次既時候我係未同佢到熱戀 中間個段時間叫做熱戀緊 第二次既時候係我去完旅行番黎
惡搞
Ching盡做啦
但唔好太大期望
叫做一齊左唔耐 先四個月 錯兩次 我自己個一刻都係太掛住佢先會咁
明既
比著我都會想同女朋友Close啲
但天蠍就係咁好有原則,你搞到佢既原則就無計傾

Good luck
宜家佢話佢單方面想單身 想自己一個 我就每日係唔同途徑去睇佢做緊咩 我又放唔低佢 又咩都做唔到 只係不斷想做番以前話過會做既野
佢話想聽我唱首歌比佢聽 琴日我就錄左比佢 係米津玄師既lemon 我知首歌叫佢去忘記我 但我自己真係好掛住佢 當然 send完之後比人block埋我都係預左 但我會將每一件我應承過佢既野 我都想做哂佢 以前我無用哂所有心機去做 但我都係對佢好好
盡咗力就好
再落去就變死纏爛打
睇下會唔會回心轉意,雖然機會細但都唔係無
點樣可以比佢知我仲有為佢改既心但同時唔會令佢覺得我仲煩緊佢
定係好似其他人咁講 呢一刻就放生佢 但我自己就唔想放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞