天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
一見到hea應唔想理人,就自動收皮..
仲點主動....都會怕比人嫌煩 你地想點
鬼係
天蠍要有百分百把握先會表白
所以成日都錯失良機
天蠍面嗰浸就自信心爆棚,底嗰浸咁自卑到一個點
不過成日有意無意望你呢⋯⋯都大機架啦
照咁睇似係隻天蠍男仲未有十足把握,絲打比多兩錢肉緊
愛就會主動架啦 唔係掉低完人 仲要人搵返自己啊
天蠍係咪真係咁「優勝」啊
係架!天蠍底嗰浸堅自卑
但千祈唔好踢爆佢住,因為天蠍好怕比人發現自己懦弱一面
當你同佢去到一個位,佢放心向你展示懦弱嗰面時,你就...
例如點樣比兩錢肉緊?
成日主動r水吹仲未夠明顯咩
佢應該有意無意講啲曖昧嘢既
依個時候你要好堅定咁受落
天蠍係每做一樣嘢每講一樣嘢都會演化出無限個內心小劇場,但佢想要既只有一個
如果你做到佢想要嗰個,咁佢就Get到
絲打加油
自己無緣,都希望其他人好

作為一隻天蠍仔大約都知天蠍仔諗咩
對住自己鐘意既人一定係先示強再示弱
成日覺得好委屈但無路訴
只要你知天蠍仔諗咩,要得米絕對無難道
咁如果天蠍男有時隔好耐先覆係咪冇機了
個人嚟講就只有兩種情況,一係覆一係唔覆
唔覆就真係睬你都廢L事
但覆得代表都仲想傾落去
至於點解隔好耐先覆,一係佢要諗點覆你,你知啦對住心上人講每句都要諗過度過嘛;一係就佢突然想收埋自己唔應機,但又唔想斷所以點都會覆

總結:仲會覆你都仲有機
想再深入啲既,就要睇下佢覆你咩
如果可以隔成兩三日先覆呢咁
但見佢明明有online,點知佢係同其他人傾得好happy定點
多謝絲打
岩岩先傷咗一鑊要啲時間復回,不過無嘢既天蠍仔係黑仔不過夠命硬,一陣就企返起身再嚟過

我都祝福絲打
緊係,因為自己都做緊同樣既嘢

嗱!咁既情況就要睇下佢係唔係突登留比你同埋會唔會留比第二個
要小心既嘢如果你哋識咗好耐Friend 過打Band就有機被Brother Zone,如果唔係呢就...
我就唔識讀心,唔知佢有無同其他人傾得好Happy
但絕對唔排除依個可能性
咁既情況下睇下佢會唔會主動搵你,而且係因為啲無聊搵你
越無聊越有機
最好的人會在最好時候出現
正!我鐘意
多謝絲打
心情複雜好正常,因為你對手係隻天蠍
一個有時連自己都唔知自己想點既人
綜合嚟睇絲打好有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞