天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
我自己天蠍仔,自己經驗唔係,其實上面好多巴打都提過我哋好要面,緊張嘅重要嘅點都會覆,其實秒唔秒回唔係重點,而係佢同你講嘢係咪好hea
我自己以前同ex曖昧嗰陣有時忙完都會覆佢,而且唔會係hea覆,舉個例yes no question唔會只係答yes同no,可能會夾硬加啲嘢同你繼續有話題
而且係追求過程中太要面,問你鍾意咩男仔其實好大機會係佢試水溫,係未清楚追求對象嘅心思嗰陣,俾人問係咪鍾意人嘅時候點都會否認無論邊個問都好,廢事衰咗俾人知俾人笑
至於同異性朋友相處,冇感覺嘅我會好約束自己,見面時盡量都避免有身體接觸俾人有閒言閒語,當然對住心上人嗰時當然會想借啲意親近你拉近雙方
唔知其他天蠍巴係咪都一樣,呢啲只係我自己經驗,希望幫到你
一樣好似得缺點咁
雖然我唔太信星座 但係同你講既一樣
岩呀
曖昧係仲正
係啊係啊 會孤獨終老

成日信星座
人既問題

唔關星座事
係##
絲打如果心上人係天蠍男 或者可以試下引佢注意等佢慢慢對你印象深刻/有d feel
而主動搵/whatsapp天蠍男佢地未必受
好好享受啦
遲啲諗返轉頭會覺得好正
Agreer
天蠍仔總是犯賤
如果你知佢得閒都唔覆既話
打定輸數啦
一定會
咁好機會都唔識把握
但如果感受唔到對方係認真嘅時候,天蠍嘅忽冷忽熱係可以以極高頻率咁出現
平時我點都會搵下sc下 如果一日無搵佢會自己搵我
但係我都唔知佢係悶先搵我定點?
可能我果隻天蠍底果浸相信我係認真,但佢成日覺得我唔夠重視佢,係呢個時候佢唔會忽冷忽熱,係會好9煩成日嬲嬲嬲,細路仔咁,生悶氣版扭計🙄️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞