天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
其實點解要理對方係咩座 一定要自願比星座食住?
男女都好 只有愛/唔愛 冇咩關星座係咩而選擇繼唔繼續愛落去嘅概念
你係高價值嘅、仲愛你 就算分左手 對方點都會搵返你
如果因為對方所謂「星座尊嚴」唔搵返自己,點解你要咁卑微爬返去求人一齊?你一開始就係自己有價值先吸引就佢 依家對方唔要你啦 你大可以用你嘅價值去搵下一個 值得為佢做地底泥咩?

我都係比天蠍被分手 唔通就因為佢係「絕」嘅星座就比我地嘅星座「優勝」「更值得人挽回」而自己咩都唔駛做?一段感情除左帽同變心之外 一定會係兩邊都有做得唔啱嘅地方。對方選擇得分手而唔係諗下點樣磨合,就算最後比你「爬」到返黎 都唔會長久,因為對方都一直冇改變過自己。

世上有咁多人 選擇絕對唔稀少。而你要做嘅係提升自己 令自己係對方眼中係稀少嘅存在。咁對方先會有意搵返你。記住「星座」係「平等」嘅
天蠍男隔好耐先覆係咪冇機
我係山羊女 天蠍仔
呢兩個星座一齊係咪注定散
俾天蠍仔hurt咗三年
表示天蠍正仆街
我當你寶 你當我草
到我真係死咗心又話好愛我
利申:山羊絲
天蠍女表示唔會再比摩羯係到同我互相傷害
雖然我一次都未拍過拖
但係我偏偏中意親嘅都係摩羯念舊掛ex男
點解佢哋可以對人咁細心但係又可以忽冷忽熱?
諗唔明
其實講到底到係唔夠中意我同愛我
唔緊要啦
自己一個會更好
時間多咗又唔洗氹人湊人
人都會輕鬆咗
係時候要投資番落自己到
利申 係幾普世天蠍價值嘅天蠍女
sor for1999 先
人馬啲陽光性格好易俾天蠍嫌低能
天蠍最忌人on9無腦
利申:純粹經驗之談
其實喺天蠍眼中
佢係唔想你同任何人做朋友
佢地佔有慾係大到仆街
我嗰個天蠍都係不主動
之後前兩日就話其實自己唔愛我
絲打加油
星座關咩事我鍾意個個都係天蠍,佢唔理我
想問下天蠍唔理人係咪正常
same 我知道我俾佢帽左
第一時間就屌佢老母之後散左
唔主動呢
都係問到佢先答鍾意我
絲打一開口已經好有天蠍嘅feel
唔會有好多情感表達
係答你就答你咁
好直接
同埋好似好惡
係咪依個時候搵佢會比佢覺得煩?
唔好搵佢打擾佢咁得未?
山羊表示
我都係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞