天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
你可以試下忽冷忽熱
上心可以表現
但唔係長期
同埋唔可以長期報告行蹤
天蠍男好多都仆街
呢個年代仲信星座信到十足嘅人,智力好打極有限
I know that feel bro

利申天蠍天秤
次次想拎個心出嚟都比人當狗肺

就早排追緊個天蠍女
突登等埋一齊返工收工,之後佢話怕比同事講所以係公司唔接觸
Ok Fine 咁未約出嚟
行街食飯睇戲去埋海洋公園
中間試過佢成日唔覆發佢脾氣,氹一氹自己就軟哂
本身諗住都大機,點知突然不讀不回
Chur咗佢極耐,仲要我問佢先話同咗另一個同事一齊咗
嗰一下簡直
究竟當我係乜嘢
屌你老母死天蠍
自私撚孤獨一生絕對係你地既報應
我諗佢一直date 緊唔同人,但最後揀同邊個一齊果個人唔係你
一個係非洲出世,一個係曼克頓出身,命運已經好唔同基本上生命歷程有部份係固定,即地運同人運(家庭),但隨著年紀增長,智慧漸增(如有),人運都可姒半自由選擇(朋友、師長),不過最重要都係個人意志的選擇,同一日出世的人,性格可以係相似,但唔等於佢地會做同一個決定,如何決定會受身邊以及自身的智慧影響,所以選擇不同,之後發展出的生命歷程亦大不同。
太陽天蠍係代表你想成為天蠍,唔等於你本身係天蠍。如果本身的特質,反而水星、金星、月亮係天蠍,先特別具有天蠍特質。另外,冥王星同個人行星形成相位都容易帶有天蠍特質。
理財係睇金星,如果太陽天蠍,佢金星可能係射手,或者金星直頭有刑克。
月亮白羊喜歡直接是一定的,最好單刀直入
巨閪配天蠍係絕配
睇嚟都係
真係唔知講咩好
根本一開始就唔應該有得既念頭,因為每次結局都係咁
星座解釋能力有限,因為占星三大基柱係相位、宮位、星座。但占星個「星」,係解「星體」,即研究星體的一門學問,而唔係研究「星」座的一門學問。

不過一般人學識星座都好夠力,解釋能力雖然有限,等應付日常普通事都可以。即等於你識加減乘除夠你日常生活用,但你想研究彈道學,就要識微積分。
天蠍座行過
講一個
平時可能唔同人whatsapp 或者成日已讀不回人地 普通人唔覆自己完全冇所謂
但對自己對象會打多好多字 用多左好多emoji

利申 我處女 男朋友天蠍 未拍拖時個個都知我冧佢 但佢幾乎唔同我講野 幾cool又想避我咁但同佢拍緊拖先知 原來佢都嗰時都中意我真係隱藏得好好
佢就黎表白嗰排搵我去年宵我開心得濟冇覆佢幾個鐘 佢打左勁多字 係咁問我係咪唔想去#haha#又要我主動搵佢多d笑死但天蠍男真係好有趣可愛
好。sweet。呀

完全一樣
可能仲係有在意你 我係個D講完分手自己又唔捨得個D 但又扮到唔care咁 你唔覆可能佢個心都1516緊
係呀on9 全世界有十二分之一人孤獨一生
天蠍係好口不對心 加油呀 比多小小心思就可能打動到佢 但你一定要有足夠既耐性.... 因為天蠍都係好多野諗個type

如果佢肯覆你肯出黎證明你對佢都有d地位
我自己係個d如果你唔重要我根本懶得理你覆5覆
都21世紀仲有人信星座
唔掛得知香港仲有咁多騙案
用下腦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞