天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
呢啲嘢天生
俾你捉到路嗰隻就唔係天蠍啦
要捉天蠍要由細緻位入手你先會明白佢諗緊咩,因為天蠍對於啲細節位都可以好緊張
你可以chok下佢平時有冇一朝早就搵其他女傾計,如果冇嘅話咁恭喜你,係佢眼中你都算有地位
另外隻蠍子多數分享自己啲咩先,多唔多,深唔深入,天蠍好內向唔係咁鍾意同其他人分享自己好多嘢
同埋佢叫你搵個男仔陪你其實好多時蠍子仔嚟講都係試探緊人嘅
絲打加油希望幫到你,有咩想問嘅盡量答你
嘩喇巴都冇講錯嫁,你唔肯定嘅你咪都試下佢,搵啲小事試下佢,睇下佢會唔會好著緊咁幫你
我同緊一隻蠍傾計都係咁嘅狀況
我成日說服自己對方應該係無興趣
但次次說服完自己佢又會開始有番啲反應
佢同我分享以前d野 我直頭覺得佢fd zone左我
咁呢啲真係天蠍座天生有嘅能力
我又唔係天蠍座…下下記住講過啲乜咩
甜言蜜語上網google都一堆啦
要學咪去搵下,唔係好難姐?
天蠍仔通常有八成時間主動開話題搵我
乜都傾,差唔多日日都會搵下大家
我唔肯定佢對我有無feel
有時可以傾成日,但係無flirt唔知係A0唔識定點
有時會報告去邊做咩同邊個有咩趣事....
係咪已經fdzone左?好亂
利申藍絲
天蠍多數會好有把握先會出擊,你可以比啲暗示佢
例如點暗示?佢比我感覺好怕醜又唔多鍾意出街,放假多數打機煲劇係屋企hea,驚嚇走佢
如果你有邊到想去有嘢想食咪借啲意同佢講好想去之類嘅說話,但又唔想自己一個去冇人陪,類似咁樣啦
總之俾嘅暗示可以引起佢嘅注意就可以
同埋蠍子仔著緊你鍾意你嘅話會好容易呷乾醋
我就係有個天蠍座女友,開始淡同頂唔順佢,我明白佢滿腦子得我一個,但佢一日到黑成日撩交罵,成日話咁做都係為左我著緊佢多d,罵完又氹,氹完又罵,郁d又話走分手又盛,真係頂唔順
我白羊 男友天蠍
佢話有時對住我好想鬧爆我 但見到我成個小朋友咁又鬧唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞