天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
同埋聽講垃圾天蠍係好鐘意test人
老實講
聽你既描述,可以做既都做哂,再做就真係Over咗,到時情況只會更差
個人覺得可以間唔時同佢啲朋友打聽下佢近況、上Facebook IG 叫下春,間表比佢知你仲Care佢
好難舉例,因為次次都有唔同
可能佢會打
「睇嚟你好忙咁?咁我唔阻你」
你覆佢其實你唔係忙緊,係睇唔到電話
佢就會「嗯」
然後你再解釋佢都唔會聽入耳
分分鐘就閪足全日面
唉 自己唔珍惜 每一日都係到自責
用呢個post證明,個標題係錯
good idea
唉 遲兩個月出世咪好囉 天蠍座都幾辛苦 根本就唔想同人講自己嘅嘢 自從同上一個散咗之後就唔敢拍拖 唔係幾敢信其他人 總之點都會保護自己先🤦🏻‍♂️ 但係咁樣好那攰
你地啲天蠍可唔可以唔好咁自私,鍾意就理人唔鍾意就失蹤做自己野...咁會令人好辛苦
抑鬱天蠍撚,好想死
致分手8日既天蠍女友大人
我知我錯了 我會將我所有既一切都比你 唔會再令你唔開心 番黎我身邊啦
寧願比你打到死都唔想你離開既肥仔
唔想同人講自己既野
講中左心聲
好唔想比軟弱既一面比人睇到/知道
到底係開不了口 定係 面子問題
話你知 天蠍就係唔想show你覺得你煩既
就算你點氹點做野想感動佢佢都覺得你係騷擾緊佢
由佢同你分手果刻block你果一刻開始
就已經無彎轉
想知天蠍對可能遲早都要分開嘅戀情有咩諗法?
定係會特登唔去諗?

利申同蠍女拍緊拖 好甜蜜 不過最後可能都要分隔兩地 未必有機會再見
一直都唔敢問佢呢個問題
分開 同 散 係兩件事黎
long d之後點樣維繫係一件事

反而無將來既話 先唔會晒時間繼續
佢做完野有無搵返你同你講做左啲咩先?
巴打 同路人 我都係魔羯仔 天蠍女啱啱分手 情況同你一樣
天蠍座嘅女朋友講分手 係咪已經冇彎轉
https://lih.kg/1321437
我覺得係開不了口 所以一直生活得好辛苦有咩都要自己承受 更加唔想麻煩人 🤦🏻‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞