天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
天蠍仔如果對人有好感會點...
Same case here
咁搞法就嚟可以開個tg gp聲討
Im 天蠍,你分析得好好同巨蟹一齊又係好似你咁
利申藍絲
Sorry爭啲聲討你
啱呀 天蠍真係好犯賤 易容得倒既唔想要 得唔倒既先想要
利申 天蠍
又話天蠍巨蟹係好夾,點解感覺真係樣樣野都好似係天蠍迫緊巨蟹咁
完全認同 受過一次傷就唔夠膽再信人 人地行十步我行一步 佢退1步我退10步
夠話天蠍同獅子唔夾,我同我老公都一齊12年了。
星座其實唔係必然
利申 曾經係星座撚
呢個世界得十二種性格都有人信
仲有月亮星座火星星座乜77
唔同combination又會有唔同性格
星座呢家野都係統計學,唔是絕對
到底啲蟹係諗緊乜
又想被管又唔想冇自由又話被迫咁
神又係你鬼又係你
我覺得天蠍分左手唔會回頭 由其被人帽 如果繼續搵你只不過你慣左有你陪 當你係好親既人 或者知你點都唔會走 但點都好一定唔會畀返名份你 我自己係咁
其實你唔會知 得佢自己先知 如果真係唔在乎 你唔覆佢唔搵佢 佢都唔會care
如果佢care 你唔覆佢唔搵佢 佢會諗好多野好多內心小劇場 但佢都係唔會搵你 只會狂stalk你ig, last online

天蠍好要面唔輸得 佢真係100%信你或知你100%鍾意佢先會show自己真實既一面 會勁煩勁痴身郁啲發脾氣 因為太care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞