天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
我自己通常曖昧得都無乜興趣 當講下笑flirt下無咁悶 如果有興趣就乜9都唔夠膽做 驚柒驚認真左
其實天蠍都幾賤,我聽我個天蠍男朋友講,當初佢同佢ex一齊係當ex係水泡,因為比再上一個傷到搞到覺得咩都無所謂,大家陪住對方,愛唔愛唔重要。然後就成日單方面嬲9佢ex,唔識愛人,最後比ex送左頂帽佢戴,佢話去到後期其實估到,都hurt嘅,但係就因為唔係好深愛呢個女仔比較快move on到。講真我當初聽到覺得都幾人渣幾抵死。
後來佢從痛苦中學習,發現自己咁樣係唔得嘅,再遇到我同我一齊,咁so far依家一年過去了,我覺得佢係個好好嘅男朋友黎嘅。似返未受傷嘅天蠍咯,好chur同有啲煩,終於管住曬,但都幾可愛嘅,係真係錫我。
anyway, 無阻我總結佢之前好仆街。
小心。。。有機會係。。。
exactly 總結得太好 勁煩勁痴身yuk啲有脾氣 然後之前爆返佢佢就係同我講話因為係我身邊最放鬆🙄️
乜都唔做想點呢?人地以為你無意思就完架喇
甘心咩?
姐係就算鍾意一個人都扮唔鍾意.....咩玩法
即係要面 唔輸得 同埋好驚自己單方面ff太多 驚人地玩我
應該睇下佢講咩心事 如果係普通心事我都會9同人講 當多個話題 如果佢成日講咩ex呀女呀應該對你無乜興趣 如果講1 2次可能係想試下你

如果天蠍對你有興趣 會有求於你 叫你幫下佢做野 問下你意見 陪下佢出街玩嗰啲 因為如果無興趣我唔會想欠人地人情

不過主要睇約唔約倒佢單獨出街 1次得50%得米 2 3次之後都得一定對你有興趣 我好撚懶 連朋友叫都唔會出 更加唔會同異性出 費事人地誤會
天蠍真係愛你,對住你會成個小朋友咁,咩都會同你講,笑得好天真好傻
面對其他人就會好cool,咩都唔關佢事咁
其實好易睇得出
係 成個小朋友咁 cool果面唔知去左邊😂
我唔想被管㗎
加上我都唔管佢
天蠍佔有慾強到你唔信
仲極之霸道
冇錯
天蠍係咪好靜局 成日唔想覆msg?
如果日日有msg有無機?
有呀 對你無興趣都費事覆 一係hea覆2個字or emoji
我同佢係2隻同一日生日嘅天蠍…

分咗手後,反而好掛住佢

去到邊都諗起佢,
就來痴線喇…
有意無意R水吹
同你頂咀
得閒整鬼下你但又唔會整嬲你
搵佢幫手唔會即刻應承你但最後一定會幫
搵位約出嚟
天蠍忽然諗起自己要追女
咁你應該更加清楚佢嘅做法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞