天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
絕對無問題喎
唔會亂買野,我會預計埋呢1,2年係點洗錢法。
唉 自己收皮啦唔好逼人
試下完全唔好搵佢
自己生活多姿多彩d
post下story好似冇左佢都可以好開心咁

如果有用佢就會自己痴返埋黎
如果佢心裡面係冇你嘅咁你都起碼有返尊嚴

有時候佢自己靜下就會諗明
加油啊
天蠍未受過傷個陣愛一個人
會成個世界為佢而轉
而且會好自卑 覺得自己俾唔到幸福人
仲有佔有慾好強 強到令到你冇哂自由空間
咩都要管 朋友要管 衣著要管 去邊都要管
加上脾氣好臭 一小小野唔滿足佢就罵到你死
但其實佢係好愛你 只係佢唔識愛

受過傷既天蠍學識左愛情只係一場遊戲 學識左將自己放係第一位
所以好似你地所講 忽冷忽熱 咩都唔講
好似咩都唔關佢事咁
因為佢唔知點做.唔敢放個心落去 驚又受多次受傷
當然有D天蠍係player
利申:正宗天蠍仔
其實都算 巴打加油
咁我要點先可以比到信心你地?
我黎講 其實間唔中比下啲小驚喜就夠,唔使昂貴禮物,整啲handmake既嘢,我會覺得咁就好愛我。 唔知其他天蠍係咪咁
如果我唔小心傷害左天蠍
因為表達得唔好令佢覺得我唔重視佢

我想氹返佢
但佢又硬頸唔想睬我
可以點入手
其實天蠍簡單啲嚟講 就好似隻貓咁,你一認識佢個陣 會好惡 但你試下用耐性+好多嘅愛同佢相處,令佢放低戒心 就自然會慢慢好嗲你 好痴你

我認走去試人係好賤格架,但我敢相信 唔去試你嘅天蠍 唔係真心想同你長久

每段感情未必做得好好,可能有時脾氣好臭 會罵會嬲,但會盡力咁對伴侶好,每次發脾氣後 都好後悔,每分每秒都會諗起你 諗緊要點改善自己,點對你好 直頭如果可以嘅話 會好想打鑊發脾氣嗰個自己..

都係個句,你令一個天蠍真正愛上你嘅話 你會係依個世界上最幸福嘅人

係佢需要你嘅時候出現 就好夠
時間(不離不棄)

但記住如果一個天蠍eq好到唔會發脾氣(好少發脾氣)
做咩都好似好完美咁
佢係player既機會大/唔太愛你
因為天蠍愛一個人緊張一個人係會忍唔住發脾氣
其實我估佢心裏面已經原諒咗 但因為太要贏所以先唔睬 試多幾次咁就得 之後記得到你扮番可憐 佢又會錫番你
普通野就哄多幾次
天蠍其實好心軟
但好要面
被天蠍座分手 但又話做翻朋友 日日有傾計
有時我唔覆但又會揾翻你 即係點
水泡 佢已經對呢段關係無晒感情,但同時又害怕變番孤單
多謝兩位巴打意見
我雖然知道天蠍仔仔好勝要面要贏

但我自己都係咁嘅人
好驚氹完又得到冷淡嘅回應
我冇辦法做到再接再厲嗰種精神

好似氹完一次衰左我就放棄
但天蠍仔仔按照邏輯應該係等緊我氹多幾次
分手嘅時候佢話我感情太沈重,綁佢綁得太實,我可以點

拍緊拖嘅時候又話有咩就講唔好收埋收埋,點知你就收埋收埋,我仲戇鳩鳩以為咁樣對你你會好開心
我就好少會嬲 所以依方面答唔到你,但我知如果佢真係愛你,你喊一喊佢就會軟晒
認真
想維持一段關係
最好唔好冷戰
咩都收收埋埋,遲早爆
愛情係要經營
可以既話坐低慢慢傾
同埋天蠍好鐘意講道理
睇你想唔想復合
想就哄多幾次睇下得唔得
唔得就唔好理佢啦
做朋友
真正天蠍分左手係冇可能做朋友
所以你都係水泡多
絕望啲都要同你講 天蠍男分得手證明已經對你無晒感覺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞