天蠍係咪孤獨一生

595 回覆
95 Like 186 Dislike
巴打你同我一模一樣
但我同佢同一日生日…

我嘅天蠍公主幾時肯返來…
我仲等緊妳呀!!!!
以前識一個女仔, 頭1個月相處好好, 點知一知我係天蠍就斷左contact....
愛一個人嘅時候可以咩都無所謂 咩都比哂佢 一吾愛就會收翻哂所有嘅好 回想起當初點解會可以愛一個人愛到呢個地步 自己都覺得誇張
利申 天蝎女
1. 成立獨立監警機構
而追究所有反送中示威入面所有違規警員

2. 爭取全民直選立法、行政長官
取消功能組別 由下個立法會/行政長官選舉開始

3. 特赦所有六月九至七月一所有示威者檢控

五大訴求其實有兩條都係冇意義
https://lih.kg/1301113
咁証明佢對你完全無feel 加油呀 絲打 唔好再浪費時間 香港地樣一般既女仔 都大把男仔埋身
多謝你
射手追緊天蠍男
點先知天蠍係真唔在乎定扮
天蠍倒追射手女,已經好難好似前咁約佢出黎玩
點解天蠍男咁鍾意眼甘甘咁望住人..出於禮貌定有意思?
係咪好鍾意新鮮感?點先知有無fdzone到我?
應該係有意思

利申天蠍天秤,成日有意無意望有意思既人
你死撚緊
喱啲嘢記成世 同埋要睇傷唔傷到佢自尊
一冇嘢做得閒小小就會開始拎嚟loop

氹嘅最好方法應該係示弱say sorry
但喱條刺你預成世都會喺到
喱種算唔算m底?
我覺得天蠍係渴望被人了解但自尊心又好重
想你知但極唔鍾意比你踢爆內心嘅諗法
咁會好冇安全感 除非已經相愛咗好耐
天蠍簡單啲嚟講就係有嚴重愛情潔癖

巴打都中咗好多 天蠍有時想對方了解佢, 但你估中咗嘅話佢又會惱羞唔認 最好係用暗示嘅方法, 簡單啲嚟講就係自悲到盡頭, 但又死要面
LM
但天蠍真係好麻鳩煩

利申:同天蠍一齊緊嘅巨蟹
個個都話巨蟹同天蠍好夾
但我真係覺得一齊辛苦到仆街,好撚攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞