張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
軒仔一唱伴我啟航之後我前面果行個呀婆勁high
係咁又拍手又叫
但成場show佢都好似訓著左咁
點解個show好似側重喺ivana咁
ivana好似唱得多過hins
合唱嗰part全部都係ivana既歌

但ivana d歌冇乜反應
連畫意, 迷失藝術呢d神曲都冇
個人鍾意ivana既歌多過hins, 對於觀眾反應都幾失望

係因為hins唱好多其他人嘅歌
張生talk+握手嗰氣氛好高潮,ivana出番黎安靜唱小團圓真係一秒降到冰點

Encore又勁亂完全冇乜人嗌

ivana好慘 啲人淨係對張敬軒有反應
encore都冇人嗌真係好on居 紅區啲人真係全場齋坐

紅區
隔離吉位,成班人靜坐,拍掌都少
Encore都唔嗌,搞到我都唔敢出聲
原來有tote bag賣

仲有咩賣

我都想知 離場個陣見到有人拎住個tote bag

無見到賣野個度

有畫意呀

有畫意呀

冇反應

有畫意同迷失藝術呀

有畫意呀

佢係話d人冇反應
都預左rundown 係大路架啦
不過你比埋首春秋我得唔得

有畫意呀

我意思係d觀眾對呢兩首神曲都冇反應
諗諗下,冇反應都好過鳩嗌,
諗起之前張生d演唱會永遠有人亂叫就

btw,酷愛聽完live之後好聽咗好多,
我覺得cd版普通但live
睇個post好慘
王菀之把聲真係唔係人人識欣賞

agger
有d擔心 同行既friend應該無點聽ivana
原來有tote bag賣

仲有咩賣

我都想知 離場個陣見到有人拎住個tote bag

無見到賣野個度

屌見唔到 淨係見到賣碟
近邊個閘?

有畫意呀

冇反應

我係黃區得我同friend驚呼
睇個post好慘
王菀之把聲真係唔係人人識欣賞

唔明點解有人唔鍾意
呀之真係好似表演嘉賓咁

皇上點解會連春秋都冇
睇完個rundown 有d失望 睇黎都係要等下次佢自己一個開

有畫意呀

我意思係d觀眾對呢兩首神曲都冇反應

sorry閱讀理解拎u

有畫意呀

冇反應

我唔夠膽嗌
希望個音響搞搞佢
到快歌係淨係聽到base
人聲完全係一舊野 甚至聽唔到 都唔好話聽到歌詞
同埋佢地既除左副歌 其他時候把聲都好氣 唔清楚
音響要大執

不過佢地真係好frd 好正
雖然王一唱冇乜氣氛 除左受傷了
全場hin fans咁

有畫意呀

冇反應

我唔夠膽嗌

毒撚表示嗌足全場
張生talk+握手嗰氣氛好高潮,ivana出番黎安靜唱小團圓真係一秒降到冰點

Encore又勁亂完全冇乜人嗌

ivana好慘 啲人淨係對張敬軒有反應
encore都冇人嗌真係好on居 紅區啲人真係全場齋坐

紅區
隔離吉位,成班人靜坐,拍掌都少
Encore都唔嗌,搞到我都唔敢出聲

係 前面兩條友全場未見過佢地拍手
跟住後面啲人叫我地熄閃燈
隔離吉位真係好灰
睇完覺得ivana好慘 好似大部分都hins fans 一到ivana連出場都好似無乜反應咁

不過自己都好少聽ivana啲歌 淨係識幾首 但睇完之後發現有啲幾好聽
希望個音響搞搞佢
到快歌係淨係聽到base
人聲完全係一舊野 甚至聽唔到 都唔好話聽到歌詞
同埋佢
地既除左副歌 其他時候把聲都好氣 唔清楚
音響要大執

不過佢地真係好frd 好正
雖然王一唱冇乜氣氛 除左受傷了
全場hin fans咁

揸panel條友都唔知係咪戇撚鳩
原價放17號兩張$480
有意suythle@yahoo.com.hk
點解要咁多膠膠哋嘅歌
credit有少少耐
已經少機會聽

好想聽遙吻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞