張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
大陸啲粉絲真係雪亮,唔上歌手竟然多咗十幾萬
多謝你哋仲咁相信軒
https://youtu.be/CBu8u1VYqpw

我來自火星(infinity journey)版好耐冇聽過
聽晚有一張B行 66區既飛
因為一定要買三張所以有一張淨
有意telegram :iamashit
原價600 可平 100-200 只求放出
[img]https://na.cx/i/K71sJ7X.jpg[/ img]

我來自火星(infinity journey)版好耐冇聽過

今日先買

如果我唔係要陪fd睇, 我都要你張飛

如果我唔係要陪fd睇, 我都要你張飛

咁靚嘅位梗係要幫手推啦
隔離個男
一到軒仔唱就: 終於到張敬軒 正
一到皇后: 下 又到佢

完全唔識尊重 皇后

credit: hk01
隔離個男

完全唔識尊重 皇后

隔離個男

完全唔識尊重 皇后

怒啤佢啦 咁快完

呢兩張
今晚歌單有無變
今晚正到
一百分
今晚正到
一百分

最後係咪唱守望?

1 set $1200喎

係,真係好睇唔開,
今日多咗兩卷膠紙,$30/卷

等你睇完演唱會開箱圖

今晚正到
一百分

有變到?

【張敬軒金曲】無論升兩度定降兩度,軒仔細膩感情,聽到入心入肺。《My Way》寫埋生日真心言志;《櫻花樹下》如《秒速五厘米》咁 pure 咁 true;情傷《我的天》、《Hurt So Bad》心碎到救命;《青春常駐》、《笑忘書》情懷滿瀉,致回不去的過往……
#軒仔二灣娜開騷喇
#酷愛都係金金金曲
#我知我知軒仔金曲何其多

https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/10155908869449616/
冇轉rundown
軒仔王菀之華麗歌衫 日設計師精心打造

張敬軒、王菀之的紅館騷,除了精彩歌舞,兩人的服裝亦十分吸睛,先後換上多套華麗服飾!Ivana以Deep V大露背短裙上陣,軒仔亦不執輸,唱到《笑忘書》時除下軍綠大褸,露出內裏的紅色西裝,這套衫除了有很多扮燒焦的窿窿外,背脊大Deep V大有乾坤,令軒仔大露背。之後兩人以白色薄紗衫上陣,內裏長袖衫的公仔由Ivana老公Eric So設計。兩人又換上十分Colourful的大褸唱出多首快歌,Ivana以粉紅色為主,軒仔則以藍色為主,可愛繽紛,這兩套衫由黃偉文設計 ,並邀請日本設計師為他們打造這兩套全手工製的服裝及頭飾,十分巴閉!
隔離個男

完全唔識尊重 皇后

其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多
冇轉rundown

混音有冇搞好啲
今晚正到
一百分

有變到?

歌冇變但演繹同氣氛都好咗好多,今晚可以好投入enjoy嗰show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞