張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
軒仔話佢開完show會消失一排去讀書,唔知會唔會走數

讀書都可以走數就

agger

最好keep住走數

想佢走數
不過佢都有講唔會消失太耐,希望學習古典音樂,寫出更多好歌

請教各位軒迷
佢話寫好歌究竟走數走咗幾多

竟然爆post
威過新城
屌 好撚嬲
皇后一唱就廁所位加look手機 究竟香港人幾時先識尊重呢個字呀
去廁所同玩手機個啲我屌哂佢地老母!

勁多人一到皇后唱就用電話去廁所
我嗰幾行直程只喺皇上唱時先拍手掌
老實講今次演唱會令我對部份皇上fans好失望
你唔鐘意聽皇后都唔該尊重下啊

鍾意張敬軒多啲 但拍王苑之大聲好多

差d摸到手仔

呢張好正
琴日坐我隔離對中年男女全程冇拍過手
完全唔識尊重表演者
屌 好撚嬲
皇后一唱就廁所位加look手機 究竟香港人幾時先識尊重呢個字呀

一到皇后即熄燈 收歡呼 想點呀屌

明明一早就知呢個係兩個人既演唱會
真係咁唔鍾意咪唔好睇 又冇人逼佢地買飛

差d摸到手仔

呢張好正

條片cap出黎

credit: hk01

呢兩張

我都好鍾意呢兩張
舞台設計真係好有誠意
琴日坐我隔離對中年男女全程冇拍過手
完全唔識尊重表演者

竟然冇走?
屌 好撚嬲

鍾意張敬軒多啲 但拍王苑之大聲好多

我琴晚有叫皇后名
因為知道冇乜人叫
軒仔話佢開完show會消失一排去讀書,唔知會唔會走數

btw諗起佢好似之前有排學法文唔知學成點
今晚正到
一百分

有變到?

歌冇變但演繹同氣氛都好咗好多,今晚可以好投入enjoy嗰show

之把聲有冇頂唔順

我覺得仲係好靚聲好高質
我話演繹好咗係指軒,因為佢琴晚嘛嘛

皇后呢 撞正氣氛好既場係唔同D

第一次聽皇后live
我覺得兩晚冇乜改變都keep住高質

呢兩張

我都好鍾意呢兩張

第二張
今晚正到
一百分

有變到?

歌冇變但演繹同氣氛都好咗好多,今晚可以好投入enjoy嗰show

之把聲有冇頂唔順

我覺得仲係好靚聲好高質

第一次聽皇后live

琴晚假音好差
希望聽晚會好

呢兩張

我都好鍾意呢兩張

靚到喊
其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff
無線娛樂新聞講緊佢地個show
唔知點解覺得音樂好大聲好似佢地把聲唔太出咁
個台好靚呀認真 好特別
但其實我想聽軒仔唱多d
而家唔夠喉

利申: 軒仔fans
今晚正到
一百分

有變到?

之把聲有冇頂唔順

我覺得仲係好靚聲好高質

第一次聽皇后live

講嘢位有咩新gag?
舞台設計真係好有誠意

其實我睇唔出係生命樹
屌 好撚嬲

一到皇后即熄燈 收歡呼 想點呀屌

明明一早就知呢個係兩個人既演唱會
真係咁唔鍾意咪唔好睇 又冇人逼佢地買飛

agger 好無禮又唔尊重
舞台設計真係好有誠意

其實我睇唔出係生命樹

唱到末日先見到
其實佢地係咪有人上嚟睇
今日快歌好咗好多

又ff

舞台設計真係好有誠意

其實我睇唔出係生命樹

唱到末日先見到

我尋晚坐480夠高先睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞