張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
好睇 但氣氛麻麻
啲人冇乜反應

我坐黃區一到皇后啲歌就冇人識
一路都好靜
得我係度嗌

我坐黃區,同行得我一個全部都識唱
個show對於麻麻地甚至唔like ivana嘅人嚟講唔好睇,
我覺得好正,但張生嘅歌真係幾少下

對於一個叫中意但唔係張敬軒fans嘅王菀之fans直頭睇到一肚氣
好睇 但氣氛麻麻
啲人冇乜反應

一路都好靜
得我係度嗌

個show對於麻麻地甚至唔like ivana嘅人嚟講唔好睇,

黃區+1, 個show 唱王苑之d 歌同翻唱人地d 歌仲多
一開始仲唱d 咁既歌...
好睇 但氣氛麻麻
啲人冇乜反應

一路都好靜
得我係度嗌

可能我有聽開 上半場好多都係ivana solo
聽到有啲歌真係好興奮
但係都係好似得我聽 其他人係度琴手機
同埋佢啲燈牌都唔多見
一首side track都冇
許願失敗

預咗唔夠時間唱side track架啦
唱埋氣氛仲差,
張生都係紅嗰幾首多掌聲,
Ivana仲慘,得我真的受傷了叫氣氛好

我已經盡力嗌ivana
好想聽小手術
原來有tote bag賣

仲有咩賣
係咪我坐得太後 唱親快歌都聽唔到唱乜 音樂仲大聲過歌聲⋯

快歌係咁 上次LIP都係咁
有個燈牌叫張敬軒腦殘粉
仲特登影住左一陣
有個燈牌叫張敬軒腦殘粉
仲特登影住左一陣

上面個moon
張生talk+握手嗰氣氛好高潮,ivana出番黎安靜唱小團圓真係一秒降到冰點

Encore又勁亂完全冇乜人嗌
係咪我坐得太後 唱親快歌都聽唔到唱乜 音樂仲大聲過歌聲⋯

快歌係咁 上次LIP都係咁

做埋哂啲鳩歌好傷心
快歌好驚喜 友誼的小船果part好正好靚

堆壽司
其實ivana fans係咪主要喺黃區?
差唔多所有都係黃區呢邊嗌,
燈牌睇其他3區唔覺有,
但encore之前喺個電視見到有ivana燈牌,
應該係喺黃區
原來有tote bag賣

仲有咩賣

我都想知 離場個陣見到有人拎住個tote bag
其實ivana fans係咪主要喺黃區?
差唔多所有都係黃區呢邊嗌,
燈牌睇其他3區唔覺有,
但encore之前喺個電視見到有ivana燈牌,
應該係喺黃區

我同friend係黃區
係完全畀軒仔fans包圍嘅
肥軒唱功依然,但把聲明顯差左
皇上冇唱下次愛你
張生talk+握手嗰氣氛好高潮,ivana出番黎安靜唱小團圓真係一秒降到冰點

Encore又勁亂完全冇乜人嗌

ivana好慘 啲人淨係對張敬軒有反應
encore都冇人嗌真係好on居 紅區啲人真係全場齋坐
皇上冇唱下次愛你

無塵埃落定

不要再說了
勁歌熱舞搞兩part做乜
cut一part咪有位唱自己歌,宜家聽完都唔覺有聽幾多首
Rundown明顯有就返單邊fans,幾乎都係主打歌
快歌好驚喜 友誼的小船果part好正好靚

堆壽司

壽司勁得意
睇個post好慘
王菀之把聲真係唔係人人識欣賞
點解個show好似側重喺ivana咁
ivana好似唱得多過hins
合唱嗰part全部都係ivana既歌

但ivana d歌冇乜反應
連畫意, 迷失藝術呢d神曲都冇
個人鍾意ivana既歌多過hins, 對於觀眾反應都幾失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞